Pastrnak tehtaili upean maalin jalkojen välistä - nöyryytti hetkeä myöhemmin Matthewsia

David Pastrnak maalasi Bruinsin avausmaalin Torontoa vastaan pelatussa ottelussa jalkojen välistä ja piti toisessa erässä Toronton Auston Matthewsia pilkkanaan Marchandin maalatessa Pastrnakin upeasta syötöstä.

Boston Bruinsin sniper David Pastrnak oli uskomattomassa vireessä Toronto Maple Leafsia vastaan pelatussa ottelussa. Tsekkiläinen taiteili ottelun avausmaalin Brad Marchandin tarkasta syötöstä, mutta millä tavalla! Katso video ja nauti:

https://twitter.com/hockeynight/status/1186801822146666498

Pastrnak pääsi tuulettamaan upeaa osumaansa vain hetkeä hänen myöhemmin, kun hänen tekemä maali hylättiin valmentajan haaston jälkeen paitsion vuoksi. Avausmaalissa Toronton maalivahti Michael Hutchinsonilla ei ollut mitään tehtävissä ja Pastrnak pääsi mässäilemään tuuletuksella, jossa hän  osoittaa kiekon olevan varmuudella maalissa ja hän tiesi, että tätä maalia häneltä ei viedä pois.

Osuma oli 23-vuotiaan laitahyökkääjän 300. tehopiste NHL:ssä. Hän pääsi samalla upeaan seuraan, sillä ainoastaan 3 pelaajaa on ennen häntä onnistunut tehtailemaan 300 tehopistettä Bruins paidassa ennen 350 pelattua ottelua. Aikaisemmin tässä ovat onnistuneet Barry Pederson (235 pelattua ottelua), Bobby Orr (279) sekä Ray Bourque (316).

Hurjat otteet näkyivät avausmaalin jälkeen myös toisessa erässä Brad Marchandin  2-1 kavennusmaalissa, johon Pastrnak antoi jäätävän syötön. Hän purjehti Hutchinsonin maalin takaa laitaan helpon näköisesti ja saa perässä räpeltävän Auston Matthewsin näyttämään naurettavalta. Eikä nöyryytys lopu tähän, sillä hän päättää pyörähtää ja lähettää upean no look syötön kentän läpi suoraan Marchandin mailan lapaan joka maalaa helposta paikasta näyttävän osuman:

Ottelu oli täynnä onnistumisia, sillä Tuukka Rask torjui ottelussa 28 kertaa ja pelasi samalla 500:nnen ottelunsa Bostonin voittaessa 4-2, kun Bruins päävalmentaja Bruce Cassidy nappasi 200:nnen voittonsa. Myös Kasperi Kapanen onnistui Toronton 1-1 tasoitusmaalin teossa toisessa erässä.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt
tappara-png2
X
Kotijoukkue voittaa 1.65Tasapeli 4.60 Vierasjoukkue voittaa 4.35
VEIKKAA

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia