Jets jäämässä taakse, Laineen uutena osoitteena Devils?

Suomalainen NHL-tähden tiimalasista on pian loppumassa hiekka.

Patrik Laine, Winnipeg Jets

Patrik Laine siellä, Patrik Laine täällä – Ei kuitenkaan Winnipeg Jetsissä?

Suomalaisessa ja Pohjois-amerikkalaisissa kiekkomediassa kohistaan tällä hetkellä todella paljon suomalaisesta maalipyssystä nimeltään Patrik Laine. NHL-kauden alku on vain kahden viikon päässä eikä kolmella edellisellä kaudella 110 maalia pyssyttäneellä ”Pyhällä Patrikilla” ole edelleenkään voimassa olevaa pelaajasopimusta Winnipeg Jetsin tai minkään muunkaan NHL-seuran kanssa. Hän on kuitenkin niin sanottu rajoitettu vapa agentti joka tarkoittaa sitä, että Jetsillä on etuajo-oikeus sopimusneuvotteluissa.

Jetsin ykköskierroksen varaukselle tarjottiin aiemmin seuran toimesta uutta jatkosopimusta 5 miljoonan dollarin vuosiansiolla mutta Laine ei tarttunut täkyyn. Tämän jälkeen mies nostatti kohua kertoimalla Iltalehden haastattelussa että ”muissa joukkueissa kuin Jetsissä pelaisin parempien ketjukavereiden kanssa”. Tätä pidettiin julkisena ulos tulona sen suhteen, että Laine on lähtökuopissa kanadalaisseurasta.

Kaikki eivät oikein syttyneet Laineen lausunnoille

Patrik Laine New Jersey Devilsiin?

Viimeisten rapakon takaa kantautuvien huhujen mukaan New Jersey Devils on päättänyt napata Laineen kokoonpanoonsa. Lehtitietojen mukaan Devils on valmis tarjoamaan Jetsille Pavel Zachan, Jesper Boqvistin ja kaksi ykköskierroksen varausta, jos Jets antaa Devilsille vapaat kädet sopimuksen ruuvaamiseen Laineen kanssa.

Laineen kannalta siirto jälleenrakennusta suorittavaan New Jersey Devils leiriin voisi olla jättipotti ja tesomalaiselle mahdollisuus nousta joukkueen ykköskentänpelaajaksi. Devilsissä Laine pääsisi pelaamaan muun muassa viime kevään ykkösvarauksen Jack Hughesin kanssa. Laineen on kerrottu haluavan pitkän sopimuksen noin 8 – 9 miljoonan dollarin vuosiansiolla.

Lue myös kausiennakot keskisestä sekä tyynenmeren divisioonasta:

NHL Keskinen Divisioona voittajavedot – ennakkosuosikit ja haastajat

NHL Tyynenmeren Divisioona voittajavedot – ennakkosuosikit ja haastajat

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia