Patrik Laine saattaa kohdata Ovechkinin - Playstationilla

Nähdäänkö Laine vs Ovechkin konsolimaailmassa?

 

Winnipeq Jetsin suomalaistähti Patrik Laine kirjoitti The Players’ Tribune- verkkojulkaisuun pitkän tekstin omasta elämästään. Laine korosti Playstationilla pelaamisen olevan suuri osa hänen elämäänsä. Siinä ohessa sitten vähän lätkitään NHL-kiekkoa Winnipeqin riveissä? Vai kenties toisinpäin?

Kannattaa lukaista kattava pläjäys huomisen talviolympialais kattauksesta!

Juttu julkaistiin 6. helmikuuta, jolloin Laine itse kiisti suuren osan artikkelin sisällöstä. Laineen mukaan teksti ei ollut lähellekään sitä, mitä hän oli pitkän aikaa sitten jossakin haastattelussa kertonut. Artikkeli ei siis olekaan Laineen kirjoittama, vaikka kirjoitustyyli antaa niin olettaa.

Toive siitä, että suomalainen haluaisi pelata Playstationia venäläissupertähti Alexander Ovechkinin kanssa ei hänen mukaansa pitänyt paikkaansa.

The Great Eightin mielenkiintoinen pre-game traditio TJ Oshien kanssa:

-Olisi niin upeaa pelata Playstationia yhden idolini kanssa. Haluaisin pelata Ovien kanssa. Se olisi sairasta. Ovi, luetko tämän? Pelaatko kanssani? Laineen kerrotaan kirjoittaneen.

Ovie oli lukenut tekstin – uusi käänne

Washington Postin toimittaja Isabelle Khurshudyan kertoo kuulleensa, että Ovechkin olisi tehnyt viime viikon tiistain ottelussa Laineelle mielenkiintoisen tarjouksen.

– Kysyin Ovechkinilta heidän keskustelustaan Winnipegissä, kun hän jutteli Laineen kanssa erätauolla. Ovie kysyi oikeasti Laineelta, että haluaako tämä vielä pelata videopelejä kanssaan, Khurshudyan kertoo Twitterissä.

Khurshudyan ei ole suostunut kertomaan mitä Laine vastasi Ovielle, sillä hän ei halua pilata hyvää juttua. Isabelle ei myöskään kertonut Ovielle Laineen väitöksestä, ettei hän ole kirjoittanut koko artikkelia.

Lue Laineen oletettavasti kirjoittama koko artikkeli tästä.