VIDEO: Patrik Laine tatuoi kesällä Jokeri-logon käsivarteensa: ”En tiedä miksi…”

Patrik Laine yllättää! Mies löytyy viime yön tehojen (2+2) jälkeen NHL:n pistepörssin kärjestä - Laine esitteli medialle myös uutta tatuointia, jossa komeilevat Leijona ja Jokeri!

Patrik Laine Vol 2. ihastuttaa!

Patrik Laine on huippuvireessä. Siitäkin huolimatta, että harjoitusleirit ja -pelit jäivät välistä. Uskoiko moni Laineen olevan näin liekeissä heti kauden alkuun? Ei harjoitusleiriä – ei treenipelejä. Moni ehti dissaamaan ex-Tappara -pelurin liian laiskana pelaajana NHL-peleihin, eihän se osaa kuin sitä ylivoimaa. Sitä pleikkariakin se pelaa ihan liikaa.

Nyt pelatut ottelut ovat näyttäneet kuitenkin ihan uuden puolen Patrik Laineesta – mies on entistä parempi, entistä vahvempi ja yksi kentän parhaista pelaajista! Ja se laukaus. Jos se oli jo viime kaudella ihan huikea niin tällä kaudella… huhheijaa! Ja se Playstation. Se on jäänyt ainakin vierasreissuilla kotiin. Ehkä parempi näin?

Laine NHL:n pistepörssin kärjessä!

Torstain ja perjantain välisenä yönä Laine paukutti tehot 2+2 kun Winnipeg voitti Minnesotan lukemin 5-2. Nämä pisteet veivät Laineen koko NHL:n pistepörssiin tehoilla 3+7. Toki samoissa pisteissä on myös Connor McDavid yhden ottelun vähemmän pelanneena, mutta huima saavutus jälleen suomalaisässältä. Pistepörssi näyttääkin Laineen osalta nyt todella mainiolta, muut suomalaiset ovat hieman jääneet alkukaudesta telineisiin Laineen rinnalla. Seuraavina suomalaisniminä pörssissä olevat Roope Hintz 4+1 ja Mikko Rantanen 3+2 ovat tehneet yhteensä saman verran pinnoja kuin Laine. Ilahduttavaa on myös Laineen +6 teholukema – pelit sujuvat nyt myös 5 vs 5 -pelissä.

Winnipeg pelaa seuraavaksi Chicagoa vastaan vieraspelin – käy katsomassa parhaat kertoimet peliin!

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt
En tiedä miksi otin sen, mutta onhan se upea.

Leijonat ja Jokeri

Laine on ehtinyt kesän aikana ottamaan muutakin kuin aurinkoa ja punttia käsivarsiinsa, sillä Laineen oikeaa kättä komistaa tällä hetkellä komea tatuointi. Melkein koko käsivarren kokoinen Leijona ja Jokerikortti – tatuointi on vienyt jo tähän mennessä 14 tuntia. Leijona kuvastaa Suomea ja Leijonia, Jokerikortti ehkä sitä että Laineesta ei todellakaan ole nähty vielä kaikkea? KHL Jokerit joukkueen kanssa tällä ei taida olla mitään tekemistä. Laine sanoi haastattelussa: ”En tiedä miksi otin sen, mutta onhan se upea.” Kieltämättä!

Laine kertoo TSN:n haastattelussa että myös käsivarren toinen puoli tullaan tatuoimaan, ehkä ensi kesänä.

Tuleeko käteen kenties Tappara-logoa, Jetsin hävittäjiä, Fortnite -logo tai ehkä keltainen Lamborghini komistamaan käsivartta, sitä ei tainnut Laine vielä itsekään tietää. Suunnitelmissa saattaa olla myös toisen käsivarren tatuoiminen – tuon aika on joskus tulevaisuudessa, nyt Laine keskittyy tekemään hurjia tehoja NHL:ssä.

Jos tatuoinnilla on tämänmoinen vaikutus kokonaisvaltaiseen pelaamiseen, näitä hienoja leimoja saa luvan tulla lisää!

Tsekkaa TSN:n haastattelu ja video Laineen tatuoinnista tästä:

100% bonus jopa €100
Pelaa nyt

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia