Patrik Laineen paras ystävä Nikolaj Ehlers pistettiin myyntiin

NHL:n sisäpiiriläisen Pierre LeBrunin mukaan Winnipeg Jets haluaa eroon Nikolaj Ehlersistä.

The Athletic lehden toimittaja ja NHL:n sisäpiiriläinen Pierre LeBrunin mukaan Winnipeg Jets haluaa eroon vuoden 2014 ykköskierroksen varauksestaan. Yhdeksäntenä varattu 23-vuotias tanskalaishyökkääjä Nikolaj Ehlers on pelannut kaudesta 15-16 asti 298 NHL-ottelua tehoilla 90+109=199. Viime kauden tehot 62 ottelussa näyttivät 21+16=37.

-Muutaman lähteeni mukaan palkkakaton kanssa painiva Jets on valmis kuuntelemaan tarjouksia Nikolaj Ehlersistä. Nopealla 23-vuotiaalla laiturilla on kuuden miljoonan dollarin sopimusta jäljellä vielä kuusi vuotta. Uskoisin, että Jets haluaa vaihdossa puolustajan, joka paikkaa mahdollisesti Jacob Trouban sekä Tyler Myersin jättämää aukkoa, LeBrun kirjoitti.

Anaheim Ducks fanit haaveilevat Ehlersin saapuvan Ryan Getzlafin sekä Rickard Rackellin seuraksi Ducksiin. Todellisuudessa heillä ei ole tarjota Jetsin kaipaamaa puolustajaa.

Ehlersillä on Jetsin kanssa jättimäinen sopimus joka ulottuu vuoteen 2024-2025 asti. Nyt Jets painii kuitenkin vastaan tulleen palkkakaton kanssa ja on valmis luopumaan tanskalaisesta.

Kaupalla olisi suuri vaikutus myös Patrik Laineeseen, sillä he ovat toistensa ylimpiä ystäviä. Ehlers ja Laine täydentää kentällä toisiaan ja parhaimmillaan he muodostavat erittäin tuhoisan tutkaparin.

>>Hurja määrä NHL-taitureita ilman sopimusta! Kenet napataan ja minne?

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia