Paul Pogba esiintyi viikonloppuna vaisusti - fanit raivoistuivat

Mikä on kun Paul Pogban peli ei kulje?

Kuluvan Valioliigakauden ”kriisiseura” Manchester United voitti viime viikonloppuna Burnleyn lukemin 0 – 2 ja otti näin tärkeät pisteet kotiin. Jose Mourinhon miehistön alkukausi on ollut tuskaista sekä tahmeata ja henkinen paine olisi varmasti kasvanut, jos täysi pistepotti ei olisi matkannut ottelun pääteeksi Old Traffordille.

ManU pelaajista ehdoton tähti oli kaksi maalia viimeistellyt Romelu Lukaku. Seuraan jättikaupalla pari vuotta sitten siirtynyt Paul Pogba sen sijaan esiintyi edelleen vaisusti ja miehen peli-ilmettä onkin kritisoitu voimakkaasi fanien toimesta sosiaalisessa mediassa. Erityisesti miehen missaama rangaistuspotku on saanut fanit suuttumaan pelaajalle joka tienaa yli 200 000 puntaa viikossa.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Ehkä kaikki yllä olevat kommentit ovat ansaittuja, ehkä osa ovat vain vihaisia reaktioita epäonnistuneen rangaistuspotkun seurauksena. Joka tapauksessa Paul Pogba ei ole ollut Mourinhon alaisuudessa sama säkenöivä tähti kuin esimerkiksi Juventuksessa. Miehen kommentit ja elekieli viestittävät usein tietynlaisesta onnettomuuden tunteesta. Mitä mieltä sinä olet, pystyykö Pogba parempaan ManU:ssa ja Valioliigassa vai lähtisikö miehen peli rullaamaan paremmin esimerkiksi Italiassa tai Espanjassa?

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia