Paul Pogba lähtee Manchester United viimeistään kesällä 2020?

Mikä on Paul Pogban seura kauden 2020/21 alkaessa?

Paul Pogba, Manchester United

Kun jalkapallon siirtoikkuna on auki niin yksi nimi jyllää siellä jälleen kerran. Ranskalainen Valioliigaseura Manchester Unitedin keskikenttämies Paul Pogba on kestomenestyjä siirtohuhuissa. Kesän 2018 maailmanmestari on ollut tyytymätön uraansa Valioliigassa eikä miestä ole loukkaantumisten vuoksi paljon näkynyt kentällä tällä kaudella.

Entinen seuralegenda Paul Scholes onkin kyseenalaistanut Pogban loukkaantumiskierteen. Scholes totesi brittilehti Metron haastattelussa, ettei hän usko Pogban palaavan vielä pitkään aikaan nilkka vaivojen vuoksi ”ja jos hän tervehtyisikin niin hän valittaisi pian uutta asiaa ja yrittäisi näin edesauttaa siirtoa pois seurasta”. Kovia sanoja!

FA Cup studiossa lytättiin niin ikään ranskalaista… Auts!

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Mitä suunnittelee Mino Raiola?

Paul Pogban agentti, kiistelty persoona, Mino Raiola sen sijaan on pyöritellyt julkisuudessa omia mietteitään ja muun muassa kieltäytynyt sanomasta, etteikö Pogban paluu Juventukseen olisi mahdollista toteamalla ”Juventus-fanien tulee unelmoida hänen paluustaan. Nyt ei ole kuitenkaan oikea aika sanoa, että Pogban olisi siirtymässä Juventukseen, Real Madridiin tai FC Barcelonaan.

Raiolan mukaan tammikuun siirtoikkunassa ei kuitenkaan tule tapahtumaan mitään mullistavaa 26 – vuotiaan uran kannalta. Maiseman vaihto on siis todennäköisesti edessä ensi kesänä. Pelaaja ja agentti haistelevat varmasti tilannetta sekä siirtosumman elämistä sen mukaan mikä on Manchester Unitedin lopullinen sijoitus tämän kauden Valioliigassa. Pogba ei tule omalla pelipanoksellaan tähän juuri vaikuttamaan.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia