”Pelaaminen vaatii enemmän kuin jalkapallo” - e-Sport pelaaja suututti somen

E-Sportilla miljoonia tienaava Fortnite ammattilainen kritisoi perinteisiä urheilijoita ”Pelaaminen vaatii enemmän kuin jalkapallo” kommentilla. Ei mennyt kauaakaan kun hän sai omien seuraajien sekä NFL-fanien vihat niskaansa.

Twitchin viime vuoden suurimmalla striimaajalla Tyler ”Ninja” Blevinsillä oli yli 10 miljoonaa Twitch-seuraajaa ja yli 16 miljoonaa Youtube tilaajaa. Fortniteen erikoistunut Blevins vaihtoi Twitchistä Microsoftin Mixeriin , jossa miehellä on nyt vajaa 3 miljoonaa seuraajaa.

Business Insider lehden mukaan Blevins tienaa yli puoli miljoonaa dollaria kuukaudessa pelivideoillaan. Vuonna 2018 ”Ninja” ehti tienata pelaamalla ja striimaamalla 10 miljoonaa dollaria.

”Pelaaminen vaatii enemmän kuin jalkapallo”

Blevins täräytti joulukuun alussa Twitterissä kommentin, jonka hän poisti heti palautemyrskyn alettua. Twiitti jatkaa kuitenkin leviämistään kuvankaappausten muodossa.

-En ole ikinä ymmärtänyt College- ja NFL jalkapalllojoukkueet hyväksyy pelaajat jotka.. potkivat ohi..Minusta tuntuu, että USA:ssa on olemassa joukko pelaajia, jotka eivät missaa helppoja potkuja. He napsauttavat vain niskansa ja maalaavat. Se vain näyttää typerältä. Rakastaisin kuulla mielipiteitä tästä.

Twiitti keräsi hetkessä tuhansittain kommentteja joista suurin osa oli Blevinsiä vastaan. Kaikista huomattavin kommentti oli myös satoja tuhansia seuraajia omaavan striimaaja DuckyTheGamerin kommentti aiheeseen.

-En ole ikinä ymmärtänyt miten jotkut Fortnite pelaajat vain.. ampuvat ohi. Minusta tuntuu, että täällä on joukko pelaajia jotka vain klikkaavat päähän ja kaikki laukaukset osuvat 100% tarkkuudella. Tämä vain näyttää typerältä.

Tästä Blevins suivaantui entisestään ja vastasi nopeasti:

-Tämä on huonoin vastaus koskaan. Fortnite vaatii liikkumista, muokkauksia, rakentamista, kiertämistä ja ampumista. Fortnitessä ei ole pelipaikkoja. Potkijan tehtävä on vain potkaista. Surkea ja kiusallinen vastaus, Blevins tylytti takaisin.

”En pelaa naisten kanssa”

Viime vuoden puolella Blevins nousi otsikoihin striimin jälkeen, jossa hän kertoi, että ei pelaa naisten kanssa.

-En pelaa naisstriimaajien kanssa. Tilanteesta syntyy aina roskaa ja vitsailua. Tarkoitan draama  ja typeriä videoita, joita pelaamisesta tehtäisiin. Pelaisin naisstriimaajan kanssa, heittäisin jonkun vitsin, ja siitä tehtäisiin video samantien. Video julkaistaisiin alle 10 minuutissa. Se nyt ei vain ole sen arvoista, Blevins kertoi striimissään.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia