Penguins roustasi Vegas Golden Knightsin

Twitterissä voiton jälkeen

Tuore laajennusjoukkue Vegas Golden Knights aloitti Twitterissä piikittelyn jo ennen kuin olivat pelanneet yhtään NHL-ottelua. Pitkään luultiin, että se on Vegasin ainut tapa ärhennellä vanhempia joukkueita vastaan, mutta mitä vielä. Seura on Läntisen konferenssin piikkipaikalla 35:llä voitolla ja 74:llä pisteellä.

Nyt oli kuitenkin Vegasin aika maistaa omaa lääkettään.

Pittsburgh Penguins ja Vegas Golden Knights ottivat toisistaan mittaa ensimmäistä kertaa NHL:n historiassa. Ottelussa oli latausta jo senkin takia, että entinen pingviinivahti Marc-Andre Fleury torjuu nyt ritaripaitojen maalinsuulla. Pingviinit voittivat tiukan ottelun kotonaan 5-4. Tällä kertaa Pittsburghin supertähti Sidney Crosby ei onnistunut maalinteossa, mutta kaksi syöttöpistettä mies keräsi tililleen. Ja tämäkös antoi oikeuden Twitter tilitykseen.

Palataan ajassa taaksepäin;

Vegas julkaisi kesällä Vladim Shipachyovin liittyneen joukkueeseen. Seura valitsi venäläistähden numeroksi vaatimattomasti #87, onhan se myös maailman parhaaksi valitun Sidney Crosbyn numero. Elokuussa 2017 Vegas rankkasi Twitterissä #87:t paremmuusjärjestykseen. Ykkösenä  tietenkin seuran oma Shipachyov. Kolmannen kohdalla luki vaatimattomasti; ei tietoa muista.

Nyt puolisen vuotta myöhemmin Penguinsin voittaessa Vegasilaiset oli oiva aika iskeä takaisin.

Pingviinit twiittasit nasevasti:

Meidän 87 teki tuplasti enemmän pisteitä tänä yönä, kuin teidän koko vuonna.

Crosby antoi kaksi maaliinjohtanutta syöttöä, kun Shipachyov maalasi ainoastaan yhden maalin kolmessa pelissä, ennen kuin Vegas kauppasi hänet Venäjälle.

Badumm.. Tss..