Pettynyt Real Madrid todella haluaa Neymarin, pöydällä 350 miljoonaa euroa

Real Madrid on uutisten mukaan valmis tekemään komean siirtosummien maailmanennätyksen saadakseen Neymarin. Unibet antaa kertoimen 3.50 sille, että kesällä tehdään siirtoennätys.

PSG:n Neymar juhlimassa

Real Madridin kausi sai lähes katastrofilopun, kun seura putosi Mestareiden liigassa huomattavasti pienemmälle Ajaxille. Espanjan cupkin on Realilta jo ohitse, eikä se enää mitenkään pysty haastamaan Barcelonaan La Ligan mestaruudesta.

Surkea kausi saa varmasti aikaan suursiivouksen Realin joukkueessa. Manageri Santiago Solari saa varmasti kesän jälkeen lähteä, ja tottakai pelaajistossakin tehdään suursiivous.

Real Madrid ei ole aikoihin hankkinut riveihinsä todellista suurpelaajaa, galacticoa, vaikka seuran presidentti Florentino Perez on sellaista alituiseen lupaillut. Ronaldon lähtö jätti joukkueeseen ilmiselvästi niin suuren aukon, että ryhmä ei enää ole pystynyt menestymään.

Neymar!

Sport -julkaisu on hiljattain uutisoinut, että Real Madrid olisi valmistelemassa noin 350 miljoonan euron kauppaa Neymarista.

PSG:ssa pelaava Neymar jätti Barcelonan kesällä 2017 siirtosummien maailmanennätyksellä 222 miljoonaa euroa. Siirron jälkeen Neymar on tehnyt 53 ottelussa PSG:lle 48 maalia.

PSG ei kuitenkaan ole Neymarinkaan kanssa päässyt Mestareiden liigassa yhtään mihinkään. Tällä sekä viime kaudella joukkue on pudonnut UCL:n ensimmäisellä pudotuspelikierroksella, hiljattain ManU:lle ja viime vuonna Real Madridille.

Neymar ei välttämättä ole tyytyväinen elämäänsä pelaten Ranskan liigaa, jossa PSG on täysin ylivoimainen sekä jatkuvasti häviten Mestareiden liigassa. Neymarin paluusta Espanjaan on huhuttu pitkin kautta.

Moni muukin tähtipelaaja on tämän kauden aikana liitetty Realiin, kuten Chelsean Eden Hazard ja Tottenhamin Harry Kane, mutta Sportin mukaan Neymar on Realin johtokunnan listan ykkösenä.

Neymar on ei ole suostunut kieltämään siirtoa Espanjaan. Uusi, pähkähullun suuri siirtosumma voisi kääntää pään.

Vetomarkkinoilla voi betsata siitä, että rikotaanko kesällä siirtosummien maailmanennätys. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Neymar vaihtaa seuraa. Kylian Mbappe lienee toiseksi arvokkain pelaaja, mutta hankala nähdä, että nuorukaisesta vielä maksettaisiin enemmän kuin Neymarista.

TIPPI!  Unibetin kerroin uudelle siirtoennätykselle kesällä on 3.50. Kerroin sille, että ennätystä ei tule, on 1.25 Jos sinulla on käryä siirtoikkuna ennätyksen pirstoutimisesta mene UNIBETILLE ja iske betsisi sisälle. Löydät sen osiosta Jalkapallo/erikoiset/Pelaajasiirrot*
*Nykyinen ennätys: Neymarin siirto (222 miljoonaa euroa) Virallinen lähde: https://www.transfermarkt.com/.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia