Philadelphia on NHL:n kuumin joukkue

Philadelphia Flyers on kuuden voiton putkessa. Sanheim teki voittomaalin viime yönä Boston Bruinsia vastaan. Tuukka Rask oli Bostonin maalilla.

flyers vs bruinsNHL:n kuumin joukkue juuri nyt on Philadelphia Flyers. Flyers otti viime yönä kuudennen peräkkäisen voittonsa, kun se kukisti Boston Bruinsin vieraissa jatkoajalla 3-2.

Bostonin maalilla Tuukka Rask pelasi hyvin, koppeja tuli 38, mutta tappiolle Rask ei voinut mitään. Ottelu oli Raskin ensimmäinen sitten tammikuun 19. päivän, jolloin hän sai aivotärähdyksen ottelussa Rangersia vastaan.

Illan voittomaalin teki Phillyn Travis Sanheim ylivoimalla, kun jatkoaikaa oli jäljellä 2.04. Brad Marchantin rangaistusta oli jäljellä yksi sekunti, kun Sanheim liukui kiekon kanssa vasemmalle ja laukoi ranteella aloitusympyrän kaarelta maaliin.

Phillyn muut maalit tekivät Giroux ja Lindblom, Voracek sai kaksi syöttöpistettä ja Flyers -veskari Hart torjui 23 kertaa. Hartin henkilökohtainen voittoputki on nyt viiden ottelun mittainen.

Bostonin molemmat maalit teki Pastrnak. Bruins oli kahdesti ottelussa johdossa, mutta kuitenkin hävisi.

Philadelphian valmentaja Scott Gordon oli mielissään ottelun jälkeen.

”En voi tarpeeksi kehua kavereita. Tämän täytyi olla paras pelimme. Hieman hidas alku, mutta ei mitään mitä emme olisi voineet saada kiinni”, hän sanoi.

Boston on nyt hävinnyt kolme ottelua putkeen ja viisi viimeisistä kuudesta ottelusta. Joukkueen valmentaja Bruce Cassidy on erityisen huolissaan puolustuksesta.

”Meidän täytyy saada se kuntoon. Kavereiden täytyy vain päättää, että aikovatko he pelata oikein ja ymmärtää, että missä me nyt olemme. Jos tekisimme viisi maalia joka ilta, niin se olisi hieman eri asia, silloin jotain voisi hieman jättää huomiotta. Mutta nyt emme ole siinä tilanteessa. Toivottavasti joskus olemme, mutta emme ole nyt”.