Pikkurahalla jättipotti!

Viikonloppuna on maksettu taas kova voittosummia. Yksi parhaimmista taitaa olla kuponki, joka toi reilun 50 sentin panoksella komeasti yli 15 000 euroa.

Kun vedonlyönnissä osuu kunnolla, niin voi tehdä aikamoisen tilin. Eikä panoksenkaan tarvitse aina olla niin kummoinen. Englantilainen betsaaja heitti 50 pencen eli noin 50 sentin panoksen riville, joka sitten lopulta toi lähes 15 000 punnan voiton. Tarkempi voittosumma oli 15533,15 puntaa, eli noin 58 sentin panoksella onnekas sai 18083,14 euron tilin.

Rivissä oli aikamoisia vetokohteita, eli seuraavasti: Brighton vastaan Leicester -ottelussa Dale Stephensin piti saada varoitus ja Jamie Vardyn tehdä maali, Everton vastaan Norwich -ottelussa Maximilian Aaronsin ja Morgan Schneiderlinin piti saada varoitus, Bournemouth vastaan Wolves -ottelussa Romain Saissin ja Phillip Billingin piti saada varoitukset ja vielä Arsenal vastaan Southampton -ottelussa Sokratisin ja Matteo Guendouzin piti saada keltaiset kortit.

Valioliigan putoajajoukkue

Tiukille veto tietenkin meni.Vardyn maali syntyi vasta VAR:n avulla. Vardy laukoi ottelun loppupuolella rankkarin, joka torjuttiin, mutta paluupallon James Maddison laittoi maaliin. VAR kuitenkin näytti, että rankkari piti laukoa uudestaan, ja sen Vardy upotti.

Arsenalin Guendouzin varoitus tuli myös aivan ottelun loppupuolella, vasta 89. minuutilla. Max Aaronsinkin varoitus tuli pelin viime minuuteilla, 85. minuutilla.

Muitakin hyviä voittoja on napattu, tämä kaveri osui vielä ilmaisbetsillä:

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia