Pitäisikö Leo Messin pelinumero jäädyttää uran jälkeen?

Ronaldinhon mielestä FC Barcelonan kymppipaita on pyhä.
Barcan Messi Boca Juniorsia vastaan

Valitettavaa mutta totta. Me näemme vielä sen päivän, kun maailman parhaimmat jalkapalloilijat Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi lopettavat uransa ja ripustavat nappulakengät naulaan.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Jääkiekon parissa on vakiintunut käytäntö sen suhteen, että seuralegendojen käyttämät pelinumerot jäädytetään eikä numeroa anneta eteenpäin. Jalkapallon parissa tätä tapaa ei yleisesti käytetä, mutta futisikoni Ronaldinhon mielestä FC Barcelonan pitäisi tehdä tulevaisuudessa poikkeus sääntöön. Itsekin urallaan Barcelona paidassa numerolla 10 loistanut Ronaldinho on nimittäin sitä mieltä, että Barcan pitäisi jäädyttää Lionel Messin pelinumero, 10, sillä hetkellä, kun Kirppu ilmoittaa vetäytyvänsä eläkkeelle.

”Hän on paras pelaaja joukkueen historiassa ja hän on tehnyt paljon asioita joihin kukaan muu ei ole Barcelonassa pystynyt. Kun Messi jää eläkkeelle toivon, ettei kukaan saa enää koskea Barcelonassa numeroon 10.”

Kysymykseen kaikkien aikojen pelaajasta Ronaldinho vastasi ympäripyöreästi: ” Vaikea sanoa kuka on kaikkien aikojen paras. Pele oli aikanaan, Maradona oli aikanaan… Messi on varmasti yksi kaikkien aikojen parhaista”.

Mitä mieltä sinä olet? Pitäisikö FC Barcelonan jäädyttää viisin kertaisen Balon d’Or voittajan pelinumero?

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia