Pittsburgh Penguins tähti siirtymässä Florida Panthersiin?

Pittsburgh Penguinsin kausi päättyi pettymykseen. Seuralla on nyt edessään uudellenrakennus talkoot.

evgeni malkin penguins

NHL:stä kuuluu hurjia huhuja.Jo useamman viikon ajan on huhuiltu, että Pittsburgh Penguins on pienen uudelleen rakennuksen edessä. Joukkueessa on paljon pelaajia jotka lukeutuvat ehdottomaan NHL:n eliittiin mutta fakta on se, että Pittsburghin pitää pikkuhiljaa sekä nuorentaa joukkuettaan, että tehdä tilaa palkkakattoon.

Tästä syystä esimerkiksi venäläinen supertähti Evegeni Malkin on joutunut jatkuvien kauppahuhujen keskelle. Tämän hetken kuumimmat uutiset ovat suomalaisittainkin erittäin mielenkiintoisia. Malkinia nimittäin viedään kovaa kyytiä Florida Panthersin riveihin. Ei voikaan olla ajattelematta, että minkälaista jälkeä Malkin tekisi yhdessä nuorempien tähtien Aleksander Barkovin, Jonathan Huberdeaun ja Vincent Trocheckin kanssa. Malkinilla on jäljellä vielä kolme vuotta kahdeksan vuoden mittaisesta sopimuksestaan pingviinien kanssa. Miehen vuosipalkka on tällä hetkellä 28,5 miljoonaa dollaria eikä Pens olisi varmasti pahoillaan, jos se pääsisi irti sopimuksesta muuten hyvin ehdoin.

Floridassa elätellään toiveita jo Stanley Cup mestaruudesta

Florida-fanien keskuudessa huhuista ollaan innoissaan. Panthersia on jopa jo tituleerattu ensi kauden Stanley Cup mestarisuosikiksi. Erityisesti jos seuralla on kauden alkaessa riveissään Malkin, kaksinkertainen Art Ross, Hart Memorial ja kolminkertainen Stanley Cup voittaja sekä mestarivalmentaja Joel Quenneville.  Eikä tässä vielä kaikki! Myös Columbus Blue Jackets paidasta vapautuavaa Artemi Panaria on viety huhuissa Floridaan. Olisiko jopa niin että toisen siirron loksahtaessa toinenkin toteutuu?

Tämä herra ei ainakaan usko Malkinin siirtoon. Taisi mennä jopa tunteisiin?

Seuraavaksi Malkin luistelee Slovakian MM-jäillä. Tutustu MM-kisasivustoomme! 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia