Pogba Real Madridiin, Bale ja Kroos Manchester Unitediin?

Pogba on vihjaillut halustaan lähteä Zinedine Zidanen Real Madridiin. Lehdet ovat uutisoineet, että tämän vaatisi kovan luokan vaihtokaupan.

pogba, manchester united

Pogba Real Madridiin ja vaihtokaupassa Toni Kroos ja Gareth Bale Manchester Unitediin? Futisjulkaisujen mukaan tällainen vaihtokauppa on kehitteillä.

Pogban siirtyminen Real Madridiin sai uutta vauhtia, kun viime viikolla Pogba myönsi haastattelussa, että Real Madridille pelaaminen olisi hänen unelmansa. Realin takaisin palannut manageri Zinedine Zidane kommentoi tilannetta samantein ylistämällä Pogbaa aivan erityiseksi pelaajaksi.

Espanjalainen futisjulkaisu Marca on uutisoinut, että Pogban manageri Mino Raiola on jo pitänyt kaksi puhelinneuvottelua Real Madridin kanssa.

Paul Pogba on ManU:ssa kovapalkkainen mies. Hän saa Unitedilta vuodessa 12 miljoonaa euroa puhtaana käteen. Real Madridin on sanottu olevan valmis maksamaan samansuuruista palkkaa.

Ja mitä Manchester United saisi, jos Pogba vaihtaisi Madridiin? ManU tuskin kaipaa rahaa, seura on eniten maailmanssa voittoa tekevä futisseura. Toinen espanjalainen futisjulkaisu AS on kirjoittanut, että ManU ei harkitse Pogban päästämistä Realiin, ellei samalla toiseen suuntaa tule Gareth Bale sekä Toni Kroos. Kroos olisi heti sopiva Pogban korvaaja Unitedin keskikentälle, ja Bale kunnossa ollessaan olisi varmasti yksi Valioliigan kovimpia hyökkäyspään pelaajia.

Ole Gunnar Solskjaeriltakin on kyselty mielipidettä Pogban tilanteesta. OG totesi, että Pogba sanoi olevansa kiinnostunut Real Madridista silkasta kohteliaisuudesta.

”Paul on oikein mukana ja kohtelias mies, ja hän vastasi hyvin yleiseen kysymykseen. Zidane on ikoni Ranskassa. Hän on loistava manageri ja hän oli loistava pelaaja, minäkin pelasin häntä vastaan, ja Paul vain kohteliaasti vastasi kysymykseen. Paul on hyvin tyytyväinen ManU:ssa ja hänellä on täällä hyvin suuri rooli. Olen aina sanonut, että haluan rakentaa joukkueen hänen ympärilleen, eikä tämä ole muuttunut”, OG sanoi.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia