Pohjois-Amerikkalaiset haltioissaan Kaapo Kakon otteista

Kaapo Kakko matkustaa ensi kaudella rapakon taakse mutta onko osoitteena New Jersey vai New York?

Joka vuosi sama juttu. NHL:n pudotuspelit ovat käynnissä, juhannuksen NHL:n varaustilaisuus lähenee ja suomalaisista jääkiekkoilijoista kohistaan. Tällä kertaa Pohjois-Amerikassa ollaan innoissaan TPS:ssä tällä kaudella pelanneesta nuorten maailmanmestarista Kaapo Kakosta. Suomalaista jääkiekkoilijaa ei ole koskaan valittu koko varaustilaisuuden ensimmäisenä pelaajana mutta jälleen kerran ollaan lähellä ja jännän äärellä tämän historiallisen hetken kanssa.

Tällä hetkellä näyttää kuitenkin siltä, että jenkkipelajaa Jack Hughes vetää pidemmän korren ja varausvuorolla 1. operoiva New Jersey Devils huutaa Hughesin nimen ennen Kakkoa. Tilaisuuden toisena seurana varaava New York Rangers näyttää olevan asiasta samaa mieltä sillä seuran päävalmentajan on kerrottu olevan innoissaan siitä, että he saavat juuri Kaapo Kakon Manhattanille.

Kakon osakkeet ovat kuitenkin nousseet kohisten viime aikoina ja tällä hetkellä nuori mies tekee tuhojaan Leijonien MM-leirityksessä. Yhdysvalloissa onkin ihailtu useamman eri median toimesta Kapon otteita Suomi – Tanska ystävyysotteluissa. Erityisesti tämä miehen kylmäpäinen tyhjän tontin rakentaminen Eemeli Suomelle on antanut aihetta huokailla ihastuksesta. Pohjois-Amerikassa on hämmästelty sitä, miten hienosti nuori pelaaja alusti maalin sen jälkeen kuin hän ensin epäonnistui läpiajossa.

Jatkuuko Kakon kevät MM-leirin jälkeen MM-kisoissa? Nostaako paikka Leijonissa miehen lopulta jopa NHL:n ykkösvaraukseksi? Lataa omat mielipiteesi Faebookin kommenttikenttään!

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia