Pokerinpelaaja nappasi miljoonapotin PokerStarsin sunnuntaiturnauksesta!

Jos et koita et voita, työtön brasilialainen on nyt miljonääri!

Pokeri Juho

Brasilialainen pokerinpelaaja Alex Brito nimimerkki ”AAAArthur” voitti pääsiäisenä muhkean $1,192,802.46 rahapotin. Mies osallistui PokerStars Sunday Million turnaukseen ja putsasi turnauksen historian suurimman voiton reilun 93 000 pelaajan nenän edestä. Brito osallistui turnaukseen vain 11 dollarin satelliitilla ja aloitti finaalipöydän yhdeksänneksi pienimmällä stäkillä!

Briton turnausvoitto on todellinen ryysyistä rikkauksiin tarina. Mies jäi nimittäin viime vuonna työttömäksi ja hänen vaimonsa menetti vastikään oman työpaikkansa.

Sentti on miljoonan alku pokeripöydässä!

”AAAArthur” pelasi alunperin 25 senttiä Spin & GO peliin jonka voitolla hän osallistui 4 dollarin satelliittiturnaukseen. Hän voitti tämän turnauksen mikä oikeutti osallistumaan 11 dollarin satelliittiin, jossa oli tarjolla 100 varmaa istumapaikkaa lopulliseen PokerStars Sunday Millon turnaukseen. No te tiedätte miten homma eteni maaliin asti!

 

Lähde sinäkin tavoittelemaan muhkeita pokeripotteja esimerkiksi NordicBetin pokeriluolassa. Suosikki vedonlyöntisivusto tarjoaa juuri nyt kolme jatkuvaa isoa turnausta:

  • Sunnuntain Mosh Pit – Takuupotti 15 000€!
  • Sunnuntain Mount Olympus – jaossa 10 000€!
  • Päivittäinen 8 500€ Mosh Pit turnaus!

Tutustu NordicBetin pokeriin ja lunasta jopa 2000€ bonukset!

Viimeisimmät jutut  pokeriturnauksista – lue lisää

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia