Portugalilaislehti: Cristiano Ronaldo haluaisi Messin rinnalle

Olisikohan toimittajan aika ottaa lääkkeet!?

Portugalilainen jalkapalloilun supertähti Cristiano Ronaldo siirtyi muutama kuukausi sitten ison kohun saattelemana Real Madridista Italian Seria A:ssa pelaavan FC Juventuksen riveihin. Portugalilaislehtien mukaan Ronaldolla ei ole kuitenkaan tarkoitus pelata koko viiden vuoden mittaista sopimuskauttaan Italiassa, vaan Juventus on vaan ponnahduslauta eteenpäin.

Lehtitietojen mukaan: ”Cristiano haluaisi saada mahdollisuuden pelata sellaisen pelaajan rinnalla jonka kanssa hän muodostaisi duon jota koko maailman yhdessä ihailee. Ronaldo haluaisi pelata Lionel Messin kanssa koska hän uskoo, että yhdessä he olisivat voittamattomia pokaalijahdissa.”

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Ronaldon suorasiirto Real Madridista Barcelonaan ei olisi tullut koskaan kuulonkaan. Real-pomo Florentino Perez ei olisi suostunut tähän miljoonassa vuodessakaan, mutta nyt kun CR7 on jo Juventuksessa niin siirto voisi toteutua. Erityisesti jo toiseen suuntaan liikkuisi pelaajia kuten Ivan Rakitic tai Ousmane Dembele.

Tämä huhu kuulostaa tietenkin ihan siltä itseltään ja tarua se luultavasti onkin. Siitä huolimatta on pakko todeta, että olisihan se aivan mahtava nähdä nämä kaksi supertähteä rintarinnan kentällä. Jälki voisi olla hyvinkin tuhoisaa, jos kylkeen lyötäisiin kolmanneksi pyöräksi Luka Modricin, Paul Pogban tai Eden Hazardin kaltainen pelimies.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia