PSG menettää tähtensä ja Juventus-legenda matkalla Englantiin?

Hurjia huhuja!

Englannissa on jälleen laitettu aamuteen/kahvin joukkoon tippa terästystä ennen kuin on käyty päivän lehden työstämisen kimppuun. Brittiensaaren lehdistöllä on nimittäin tarjota viikonloppuun kaksi todella mehevää siirtohuhua, joita on vaikea ottaa tosissaan, mutta toisaalta mikään ei ole niin arvaamatonta kuin futiskabinettien toiminta.

Neymar haluaa palata FC Barcelonaa

Huhuista se ehkä se uskottavampi koskee Paris-Saint Germainia ja sen brasilialaista tähteä Neymaria. Ainakin Dailymail-lehden tietojen mukaan brassi olisi kertonut Real Madrid ottelun alla, että hän haluaa palata ensi kaudella takaisin Espanjaan ja Camp Noulle. Lehden tietojen mukaan Neymar ei ole asettunut Pariisiin, mies ikävöi Barca-kavereitaan ja hän on itse kertonut yllättyneensä kuinka huono Ranskan Ligue 1 sarjan taso on. Toimitus huomauttaa, että jos rikot maailmanennätyksen siirtosummalla, niin silloin ehkä kannattaisi ottaa hieman paremmin selvää, minne olet menossa? PSG:n johtoporras on The Sun lehden mukaan näyttänyt Neymarin lähdölle vihreää valoa, jos he saavat miehestä tähtitieteelliset 355 miljoonaa puntaa!

 

Buffon Liverpool-paitaan

Vielä Neymar-hulluttelua villimpi huhu tulee Torino-Liverpool akselilta. Muun muassa lehdet Metro ja Express hekumoivat ajatuksella, että Juventus-ikoni Gianluigi Buffon jättäisi tämän kauden pääteeksi Torinon ja toisi uskottavuutta Liverpoolin tolppien väliin. 40 – vuotiaan Buffonin sopimus Juventuksen kanssa päättyy tähän kauteen ja sen on uskottu olevan italialaislegendan viimeinen ammattilaissopimus. Buffon on kuitenkin itse alkanut topuutella lopettamispuheita ja hän on jopa ilmoittanut saapasmaan maajoukkueelle ”olevansa jälleen käytettävissä”. Entinen Liverpool-pelaaja Stan Collymore on sitä mieltä, että Gigi on juuri se maalivahti mitä Jurgen Klopp kaipaa, ja saksalainen päävalmentaja olisi kuulemma valmis maalivahdin hankintaan. Kukapa ei olisi?