Puheet odotetusta uusintaottelusta ovat alkaneet UFC 229 tapahtuman alla

Mayweather - McGregor vol. 2 näkemässä päivänvalon?

Lokakuun alussa, 6.10.2018 järjestetään merkittävä UFC 229 tapahtuma jossa pääotteluna nähdään Conor McGregorin ja Khabib Nurmagomedovin välinen nyrkkihippa. Ottelu on ehdottomasti tämän vuoden merkittävin välienselvittely UFC – areenoilla. Ottelulippujen hinnat ovat pilvissä ja hype on isoa. Mediamylläkkä ei ole kuitenkaan mitään verrattuna viime vuonna nähtyyn McGregor – Mayweather nyrkkeilyottelun aiheuttamaan sirkukseen.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

McGregorin ja Mayweatherin välille onkin kaavailtu uusintaottelua aina siitä asti, kun kello kilahti viimeisen kerran ottelun päättymisen merkiksi elokuussa 2017 T-Mobile Arenassa. Puheet uusintaottelusta ovatkin ottaneet uutta tuulta alleen juuri ennen UFC 229 tapahtumaa. Tällä kertaa soppaa on lähtenyt sekoittamaan Floyd Mayweather Jr:n isä – Mayweather Sr.

Tässä tulevaisuuden supertähti?

It was great working with Logan, who flew in from Wales to train with me. Great work Logan!

Henkilön Floyd Mayweather Sr. (@floydjoymayweathersr) jakama julkaisu

Nyrkkeilylegendan isä on varma, että The Notorius ja Money ottelevat vielä uudelleen. ”He juttelevat ihan siihen malliin, että McGregor ja poikani aikovat otella. Kuulostaa siltä, että poikani haluaa otella jälleen. En kuitenkaan usko, että Floyd lähtee ottamaan riskejä Octagoniin vaan ottelu käytäisiin jälleen nyrkkeilykehässä nyrkkeilysäännöin. Uskon että McGregor haluaa myös voittaa sillä tavoin – vaikka ei hän tulisi ottelua koskaan todellisuudessa voittamaan…

Tässä vielä parhaat palat yhdestä kamppailulajienhistorian suurimmasta ottelusta. Kyllähän tätä herkkua kelpaisi katsella uudelleen, nyrkkeilykehässä tai octagonissa!

Lue myös: UFC Mestaruusottelu Conor McGregor – Khabib Nurmagomedov 6.10.2018

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia