Tästä pukinkonttiin - Kasvomaski Joe Thorntonin pärställä!

Kasvomaskit ovat tulleet jäädäkseen, HC Davos on tuonut myyntiin joulun toivotuimman maskin!

joe thornton kasvomaski

Joulu on, taas joulu on taas ja lahjapaketit ovat täynnä pehmeitä yllätyksiä. Yksi joulun 2020 hittilahjoista tulee tänä talvena Sveitsin NLA-liiga pelaavan HC Davosin fanituotekaupasta. Alppimaan suurseura on saanut nauttia koko alkukauden NHL-legenda Joe Thorntonin palveluksista. 41-veteraani on pitänyt NHL-kauden alkua odotellessa pelivirettään yllä Sveitsin kiekkokaukaloissa, nakuttaen muun muassa kymmenessä pelaamassaan ottelussa tehot 5+6 = 11.

Mutta Thornton ei ole ainoa, joka on nakutellut vaan HC Davos on tajunnut miehen markkina-arvon ja päättänyt ottaa hyödyn irti ikonisesta partanaamasta. Davosin neulonta-osastolla onkin painettu juuri joulun alla kasvomaskeja joissa komeilee Toronto Mapela Leafsin sopimuspelaajan kasvot!

Hieman pelottavaa, eikö? Onkohan joukkueen suomalaiskasvot Perttu Lindgren, Teemu Turunen ja apuvalmentaja Waltteri Immonen jo hommanneet omat maskit nimikirjoituksella varustettuna? Voit ostaa oman maskisi suoraan joukkueen verkkokaupasta.

Jääkiekko joululahja hakusessa?

Oletko ostamassa jääkiekkofanille joululahjaa? Thornton kasvomaskilla et voi epäonnistua mutta jos mielessäsi on kuitenkin jotain muuta niin tutus artikkeliimme johon on koottu vuoden 2020 parhaat jääkiekko joululahjaideat! 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia