VIDEO: Puraisiko voimahyökkääjä kulttipuolustajaa sormeen NHL-ottelussa?

NHL-kentillä nähtiin viime yönä harvainen tapaus - Purtiinko vai ei, päättele itse.

Tunteet kävivät harvinaisen kuumina viime torstainaamun NHL-kierroksella, kun Las Vegas Golden Knights isännöi T-Mobile Arenalla Nashville Predatorsia. Ottelu lähti niin sanotusti vähän lapasesta toisen erän lopussa, kun Nashvillen puolustaja P.K. Subban otti yhteen Las Vegasin voimahyökkääjän Pierre – Edouard Bellamaren kanssa hyvin perinteisen näköisessä maalinedustakahakassa.

Tilanne ei näytä kovin kummoiselta. Näyttää siltä, että Subban hieroo ranskalaishyökkääjän kasvoille hieman hikistä hanskaa, kuten usein puolustuspään kaksinkamppailutilanteissa on tapana mutta lopputulos on hyvin yllättävä. Pienen pystypainin lopuksi Subban lähtee pois tilanteesta, riisuu hanskansa ja viittelöi ympäri hallia, että Bellamare olisi puraissut häntä sormeen. Subbanin reaktio on lähes hysteerinen ja kieltämättä näyttää siltä, että puolustaja on ottanut näyttelemisen mallia eräältä brasilialaiselta jalkapalloilijalta….

Mahdollinen puraisu sai Subbanin käymään lopulta kuumana kuin hellankoukku ja hän heristelikin sormeaan oman penkin lisäksi Las Vegasin vaihtoaitioon. Tämän jälkeen puolustaja lähti vielä uudelleen Bellamaren kimppuun mutta tuomarit eivät antaneet tilanteen eskaloitua sen pahemmaksi. Molemmat pelaajat saivat tilanteesta lopulta 2min. käytösrangaistusjäähyt käytöksestä, tämän lisäksi Subbania muistettiin toisella kakkosella – syynä väkivaltaisuus.

 

Nashville voitti ottelun lopulta lukemin 1 – 2. Suomalaisnuorukainen Juuse Saros esitti ottelussa peräti 46 torjuntaa ja toimi voiton takuumiehenä.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia