Rangers teki kaksi maalia 8 sekunnissa

New York Rangers otti Pittsburgh Penguinsia hieman kiinni. Pittsburgh on nyt kiinni villi kortti -paikassa. Buffalo päästi kaksi maalia 8 sekunnissa.

Rangers SabresNew York Rangers teki Buffalo Sabresia vastaan kaksi maalia kahdeksassa sekunnissa viime yön NHL -kierroksella. Maalit syntyivät kolmannessa erässä, ja lopulta Rangers vei ottelun 6-2 Buffalon KeyBank Centerissä.

New Yorkin Vladislav Namestnikov teki pelissä kaksi maalia ja antoi maalisyötön. Hänellä oli alla 23 ottelun maaliton putki.

Rangers on nyt yhdeksän pistettä Pittsburghia perässä pudotuspelien Itäisen konferenssin villi kortti -paikkaan. Buffalo on neljä pistettä Pittsburghia perässä. Sabres ei ole voittanut kahta ottelua peräkkäin sitten joulukuun puolivälin.

Rasmus Ristolainen pelasi New Yorkia vastaan 22.35 minuuttia, mutta hyvin ei mennyt. Plus/miinus -tilasto meni Ristolaisella kolme miinuksen puolelle.

Jeff Skinner teki ottelussa Buffalon maalit. Hän on nyt NHL:n maalipörssin kakkonen 36 maalilla, Alex Ovetchkin on ykkönen 39 maalilla.

Tässä ensin Pavel Buchnevichin maali, ja perään kahdeksan sekunnin jälkeen tullut Namestnikovin illan ensimmäinen osuma:

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia