VIDEO: Coloradon suomalaiset ilmi liekeissä!

Vanhan sanonnan mukaan toiset tykkää tyttärestä, toiset äidistä ja kolmannet jääkiekosta!

NHL-KAUSI ON TÄÄLLÄ TAAS!

Joillekin ihmisille kevät on vuoden parasta aikaa kun luomakunta puhkea jälleen kukkaan talven jälkeen. Jotkut taas rakastavat kesää ja auringon ottamista yli kaiken. Sitten on se kolmas ryhmä, jonka mielestä jääkiekkokausi on ihmisen parasta aikaa! Erityisen mukavaa on olla jääkiekkoihminen juuri nyt kun pitkään ja hartaasti odotettu NHL-kausi on palannut tauolta Liigan ja KHL-kiekon seuraksi. Kuluvaa NHL-kautta on nyt takana kaksi yötä ja voi pojat mitä kaikkea se onkaan jo tarjonnut!

Mikko Rantasen ja Joonas Donskoin kauden ensimmäiset maalit

Yksi koko viime kesän mielenkiintoisimmista suomalaisnimistä oli Colorado Avalanchen hyökkääjä Mikko Rantanen. Turkulainen pelasi todella hienon viime kauden ja miehen uutta sopimusta odotettiin kuin kuuta nousevaa. 55 miljoonan diilihän sieltä lopulta napsahti ja Rantanen osoitti heti, että mitä sillä rahalla saa, tehot 2 + 0. Alla osumista jälkimmäinen:

Niin ikään Mikko Rantasen tuore seurakaveri Joonas Donskoi sulatteli heti Coloradon avausottelussa Calgary Flamesia vastaan Avs-fanien sydämiä. Pitkään San Josessa pelannut Donskoi sekä avasi että sulki maalihanat Coloradon 5 – 3 voittoon päättyneessä ottelussa. Alla Donskoin osumista ensimmäinen, upea ohjaus:

100% bonus jopa €100
Pelaa nyt

Devan Dubnyk, vuoden torjunta jo ensimmäisellä kierroksella?

Minnesota Wild otti avausottelussaan kuokkaan Nashville Predatorsilta lukemin 5 – 2. Minnesotaa rokotti kertaalleen muun muassa muuan Mikael Granlund. Yksi ottelun huikeimmista hetkistä toisessa erässä tilanteessa 0 – 0 kun jo mainittu Granlund pääsi täräyttämään one-timerin avopaikasta mutta poikittaisliikkeessä hyvin ollut Wild-maalivahti Devan Dubnyk venytti heti yhden koko kauden komeimmista torjunnoista:

Kiekkohuuma jatkuu jälleen tänään kun luvassa on Prahassa pelattava Philadelphia Flyers – Chicago Blackhawks. Älä missaa tätä parhaaseen katseluaikaan lähetettävää ottelua!

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia