Rantaselle megadiili - Laineelle hieman maltillisempi

The Hockey Newsin artikkelin mukaan Mikko Rantasesta tulee suomalaisten NHL-palkkakuningas!

The Hockey Newsin toimittaja Steven Ellis arvioi artikkelissaan rajoitettujen vapaiden agenttien tulevia sopimuksia. Hänen arvionsa mukaan Mikko Rantanen tulee saamaan muhkeamman sopimuksen kuin Patrik Laine, Artturi Lehkonen tai Jesse Puljujärvi.

Mikko Rantanen

Colorado Avalanchella on huolehdittavaan peräti kuusi RFA-pelaajaa, mutta Mikko Rantanen on ehdottomasti prioriteetti numero yksi. 87 tehopisteen kauden pelanneelle suomalaishyökkääjälle Ellis povaa kahdeksan vuoden ja 9.5 miljoonan dollarin vuosiansion sopimusta. Arviolta 76 miljoonan dollarin sopimuksen myötä hänestä tulisi suomalaisten NHL-pelaajien palkkakuningas.

Patrik Laine

Winnipeg Jetsin Patrik Laineen 30 maalin kausi oli pienoinen pettymys, mutta Ellis uskoo hänen saavan silti pitkän ja arvoltaan noin 7 miljoonan dollarin jatkosopimuksen. Ellis uskoo myös toisen RFA-hyökkääjän Ryan Connorin saavan samantasoisen sopimuksen.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Jesse Puljujärvi

Tällä hetkellä näyttää siltä, että Jesse Puljujärvi ei ole jäämässä Edmonton Oilersiin. Yllättäen hieman suutariksi jäänyt NHL-ura on ollut pettymys, mutta Elliksen mukaan Puljussa on silti vaihtoarvoa. Hän saattaa saada jossain toisessa seurassa uuden alun uralleen ja päästä suurempaan rooliin. Arvion mukaan hän ei tule saamaan kuitenkaan yli 1.5 miljoonan dollarin sopimusta.

>>Useita NHL-pelaajia yhä ilman sopimusta!

Artturi Lehkonen

Päättyneellä kaudella Montreal Canadiensissa tehot 11+20=31 tehnyt Artturi Lehkonen on parantanut pelaamistaan tasaiseen tahtiin. Ellis toivoo, että Montreal pystyisi sitomaan Lehkosen kahdeksi kaudeksi noin kolmen miljoonan dollarin kausipalkalla.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia