Rantaselle neljä maalia All Stars -otteluissa

Ahokin osui pari kertaa, ja hän nettosi illasta melkein 100 000 taalaa. Crosby valittiin All Stars MVP:ksi. Suomalaisista mukana olivat myös Rinne ja Heiskanen.

Rinne, Rantanen, Heiskanen ja AhoColoradon Mikko Rantanen oli suomalaisten ykkönen NHL:n All Stars -otteluissa. Rantanen teki illan aikana neljä maalia ja Sebastian Aho kaksi maalia.

All Stars -ottelu pelattiin tänä vuonna niin, että ensin Central -divisioonan ja Pacific -divisioonan joukkueet pelasivat vastakkain, ja samaten Metropolitan -divisioonan ja Atlantic -divisioonan joukkuet kohtasivat. Lopulta voittajat ottivat yhteen finaaleissa.

Kentällä oli joukkueista kerralla kolme pelaajaa. Peliaika oli kaksi kertaa kymmenen minuuttia.

 

Rantanen pelasi Central -joukkueessa yhdessä Dallasin puolustajan Miro Heiskasen sekä Nashvillen maalivahdin Pekka Rinteen kanssa.

Avausottelussa Pacificin joukkuetta vastaan Rantanen teki tehot 2+1, Heiskasen tehot olivat 0+0 ja Rinne päästi yhden maalin.

Metropolitan -joukkueen Aho teki ensimmäisessä ottelussa Atlanticia vastaan maalin.

 

Loppuottelun voitti Metropolitan 10-5. Finaalissa Rantanen teki jälleen 2+1, Aho 1+1 ja Rinne joutui päästämään neljä maalia. Heiskanen hoiti hommansa jälleen ilman tehomerkintöjä.

Koko illan kunkku oli Metropolitanin Sidney Crosby. Koko illan saldo Crosbylle oli neljä maalia, neljä syöttöä ja All Stars MVP -valinta.

Voittajajoukkueen palkintopotti ottelussa oli miljoona taalaa. Sen kun jaetaan kaikille pelaajille, niin Sebastian Ahonkin voittosumma illasta on yli 90 000 dollaria.

”Pitää viedä joukkuekaverit syömään. Tänään vien ainakin täällä olevat suomalaispelaajat syömään jonnekin, jos ne haluavat vielä lähteä mukaani”, Aho kertoi Ilta-Sanomille.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia