Rasmus Ristolainen vaihtolistalla Buffalossa

Kaupataanko Ristolainen?

Buffalo Sabres ei ole kuulunut lähivuosina NHL:n kärkijoukkueisiin. Tämäkin kausi on ollut surullista seurattavaa, seuran kyntäessä Itäisen Konferenssin viimeisellä sijalla vain 20:lla pisteellä. 30 ottelua ovat tuottaneet ainoastaan kuusi suoraa voittoa, ja yhden jatkoaikavoiton.

Vuonna 2003 Buffalossa pelannut nykyinen Sabres GM Jason Botterilla on kova työ yrittäessään kohottaa joukkueensa taloudellista tilannetta.

Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedmanin mukaan kaikki Sabres pelaajat ovat vapaata riistaa, lukuunottamatta joukkueen ykköstähteä.

– Älkää edes kysykö Jack Eichelistä. Seura on valmis ottamaan tarjouksia vastaan kaikista muista pelaajista, mutta hän ei ole kaupattavissa.  Sam ReinhartMarco Scandella sekä Rasmus Ristolainen on kaupattavissa, mutta hinta ei tule olemaan halpa. Botterill kuuntelee kaikki tarjoukset, joten mikä vain on mahdollista, Friedman kertoo.

Ei ihmekään ettei Eichel ole kaupattavissa, sillä hän on ollut ahkerana muunmuassa Ottawa Senatorsia vastaan:

Buffalo hakee joukkueeseensa nopeutta ja lahjakkuutta. Friedmanin mukaan haettavat asiat ovat juuri vastakkaisia joita suomalaispakki pystyy joukkueelleen tarjoamaan. Ei olisi siis yllätys, jos suomalainen nähtäisiin tulevaisuudessa vaihtotavaroissa.

23-vuotias TPS kasvatti on tehtaillut 21 otteluun kahdeksan pistettä.