Real Madrid, Bayern Munchen, ManU - suurseurojen managerit pulassa

Mourinho sai viikonloppuna voiton, mutta Kovac ja Lopetegui ovat pahassa jamassa. Suurseurat eivät ole voittaneet neljään otteluun.
Real Madridin Julen Lopetegui

Jose Mourinho ei ole ainoa suurseuran manageri, joka on potku-uhan alla. Real Madridin Julen Lopetegui ja Bayern Munchenin Niko Kovac ovat myös lähellä saada lähtöpassit. Sekä Real että Bayern ovat viime kierroksilla olleet surkeassa kunnossa.

Real Madrid hävisi lauantaina La Ligassa vierasottelun Alavesia vastaan. Ottelun ainoa maali tuli vasta yliajan viidennellä minuutilla. Real on nyt pelannut neljä ottelua peräkkäin ilman voittoa. La Ligassa se on hävinnyt ensin Sevillan vieraana 0-3, ja sitten se pelasi kotonaan maalittoman tasurin Atletico Madridia vastaan. Mestareiden liigassa Real hävisi Moskovan illassa CSKA:lle 0-1.

Sen verran kehno Realin tilanne on, että joukkueen kapteeni Sergio Ramos on jo rientänyt puolustamaan päävalmentaja Lopeteguita. Ramos sanoi, että Real Madrid olisi hullu, jos seura nyt irtisanoisi Lopeteguin.

 

Bayern Munchen taas hävisi lauantaina Bundesliigassa kotonaan Borussia Monchengladbachille tylysti 0-3. Bayern on melkein käsittämättömästi Bundesliigassa vasta kuudentena. Sekin on pelannut nyt peräkkäin neljä ottelua ilman voittoa. Ensin Bundesliigassa se pelasi kotonaan Augsburgin kanssa maalittoman tasurin, ja sitten hävisi Herthalle Berliinissä 0-2. Mestareiden liigassa Bayern jäi kotikentällään Ajaxin kanssa 1-1 -tasuriin.

Bayern tuntuu selvästi joukkueelta, jolta alkavat pyörät pudota pois. Joukkueen runko on sama kuin jo vuosia, mutta ikää on avainpelaajille jo alkanut kertyä. Bayern ei ole pystynyt uudistumaan. Robben on jo 34-vuotias ja Ribery 35-vuotias, laidoille varmaan pitäisi pian saada tuoreita jalkoja.

Lehdet kirjoittivat jo ennen Borussia -tappiota, että Bayernin presidentti Uli Hoeness olisi sanonut Kovacille kehnojen pelien jälkeen, että tämän ”kaula on jo vaarassa”. Entäs mitä Hoeness nyt sanoo, kun pienempi ja heikompi seura pöllyttää Bayenin omalla stadionilla Munchenissa kolmella maalilla.

Jose Mourinho taas sai viikonloppua suurten vaikeuksien kautta hieman toivoa. Manchester United oli kotonaan Newcastlea vastaan kymmenen minuutin jälkeen jo 0-2 -tappiolla. Siinä kohdassa olisi jo voinut luulla, että Mourinho on maanantaina työtön mies, mutta niin vain katastrofijoukkue United onnistui tulemaan rinnalle ja ohi. Koko ManU -uransa varjojen mailla vaeltanut Alexis Sanchez teki viimeisellä minuutilla ottelun voittomaalin tultuaan vaihdosta mukaan.

Mourinho oli voiton jälkeen lehdistötilaisuudessa kuitenkin pahalle tuulella. Hän sanoi, että Englannissa kaikki laitetaan hänen syyksi. Sadesäät ja kehno Brexitkin ovat Josen syytä.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia