Real Madrid haluaa MM-tähti Trippierin

MM-kisat tekevät uusia maailmantähtia. Nyt tämä osui Tottenhamin ja Englannin maajoukkueen tarkkapotkuisen laitapakin Kieran Trippierin kohdalle. Uusi galactico?
Trippier juhlii maalia MM-kisoissa.

Hyvät pelit MM-kisoissa herättää suurseurojen kiinnostuksen. Brasilian MM-kisojen jälkeen Real Madrid osti Kolumbian tähtipelaajan James Rodriguezin. Venäjän MM-kisojen jälkeen Real Madrid haluaa nyt Englannin ja Tottenhamin laitapelaajan Kieran Trippierin, sanoo englantilainen The Sun.

Trippierin hinta olisi The Sunin mukaan muhkeat 50 miljoonaa puntaa, ja se olisi suurin summa koskaan englantilaisesta pelaajasta maksettu siirtokorvaus. Spurs tekisi Trippierin myymisellä mainion tilin, sillä tämä tuli joukkueeseen vuonna 2015 Burnleystä vain 3,5 miljoonalla punnalla. 27-vuotias Trippier allekirjoitti Tottenhamin kanssa viiden vuoden sopimuksen viime kesänä.

Trippierin ostaminen olisi Real Madridille ennen kaikkea uuden galacticon hankkiminen. Joukkueen manageri Lopetegui ei välttämättä tarvitse joukkueeseen uutta oikean laidan puolustajaa. Real on tänä kesänä käyttänyt jo 31 miljoonaa puntaa Real Sociedadin oikean laidan puolustajan Alvaro Odriozolan hankkimiseksi. Espanjan maajoukkueen Dani Carvajal on ollut viime kausina joukkueen ykkösvaihtoehto oikean laitapakin paikalle, ja eiköhän hän aloita sillä paikalla uudenkin kauden.

Tuhdin setelipinon käyttäminen pelaajaan, jota joukkue ei välttämättä tarvitse ei tunnu fiksulta idealta, varsinkin kun Realin pitää käyttää hyvin paljon rahaa Cristiano Ronaldon korvaajan löytämiseksi. Tosin, onhan Real ennenkin tehnyt megalomaanisia ja hölmönlaisia kauppoja.

The Sun uutisoi hiljattain myös siitä, että Ronaldon korvaajaksi on ehdolla myös Inter Milanin argentiinalainen Mauro Icardi. Hintaa miehellä oli 98 miljoonaa puntaa. Tällä kertaa Real ei olisi MM-kisatähden perässä, sillä Icardi ei mahtunut ollenkaan Argentiinan maajoukkueeseen. Icardin jääminen ulos Venäjän MM-kisoista johtui ilmeisesti etupäässä muista kuin pelillisistä asioista. Ehkä hän ei ole väleissä Leo Messin kanssa?

Mainio pelaaja Icardi toki on, ja saattaisi olla hyvä korvaaja Ronaldolle. Icardi oli viime kaudella Italian liigan maalikunkku 29 osumalla Ciro Immobilen kanssa. Kaiken kaikkiaan Icardi on tehnyt 100 Serie A -maalia 159 ottelussa.

 

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia