Real Madrid haluaa Raheem Sterlingin

Raheem Sterling tykitti kaksi maalia Espanjan verkkoon Sevillan illassa, ja heti aletaan Madridissa kaivella lompakoita esille.
Sterling, Kolme Leijonaa

Englanti voitti Kansojen liigassa vieraskentällä Espanjan komeasti 3-2. Raheem Sterling oli kahdella maalilla ottelun ykköspelaaja, ja sellainen tietenkin nostattaan kulmakarvoja Espanjassa. Ottelun jälkeen on uutisoitu, että Real Madrid haluaisi Sterlingin.

 

Espanja-ottelussa Sterling katkaisi jo kolmen vuoden mittaiseksi venyneen maalittoman putkensa maajoukkueessa. Englantilaisen tabloidilehden Daily Mailin mukaan Real Madridin pelaajatarkkailivat olivat ottelussa juuri Sterlingin vuoksi.

Real Madridilla on uutisten mukaan ollut jo pitempään kiinnostusta nopeaan Sterlingiin. Espanja-ottelu saa Realin vielä nostamaan aikaisempaa tarjoustaan.

Sterling siirtyi Liverpoolista Manchester Cityyn kesällä 2015, ja hän teki samalla viiden vuoden sopimuksen. Sopimus päättyy siis kesällä 2020. Jos Sterling ei ensi vuonna allekirjoita uutta paperia, niin Cityllä alkaa olla mielenkiintoa myymiselle.

Sterling on ajoittain ollut Cityssä erinomainen pelimies. Hän on pelannut kaikki turnaukset mukaan lukien 150 ottelua joukkueelle ja tehnyt niissä 48 maalia. Viime kaudella Sterling teki komeat 23 maalia. Tällä Valioliiga-kaudella hän on tehnyt jo neljä maalia seitsemässä ottelussa.

Sterlingillä on raporttien mukaan kova halu nousta Manchester Cityn palkkataulukon kärkipäähän, ja se on ilmeisesti hieman vaikeuttanut sopimuksen pikaista uusimista. Tällä hetkellä Sterling saa Cityltä viikossa 170 000 puntaa, mutta se ei oikein miehelle riitä. Pitäisi saada ainakin 220 000 puntaa viikossa.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia