Real Madrid tähti Italian Serian A:n nukkuvaan jättiläiseen?

Italian Seria A:n mielenkiinto sen kuin kasvaa!
Modric Inter Milan

Italian Seria A:n imago koki aiemmin kesällä todella suuren kasvojen kohotuksen, kun suurseura Juventus hankki riveihinsä Real Madrid ikoni Cristiano Ronaldon. Nyt Juventuksen kilpakumppani Inter Milan on tekemässä todella suurta kaappausta, kun seura on lähestynyt kulisseissa, niin ikään Real-pelaajaa, Luka Modricia.

Kroatialainen Modric on heittämällä yksi maailman parhaista keskikenttäpelaajista. Miehen viime kausi oli lähestulkoon satumainen, kun häin voitti Real Madridin kanssa historiallisen kolmannen peräkkäisen Mestarien liigan voiton, johdatti kapteenina Kroatian maajoukkueen MM-finaaliin sekä voitti turnauksen parhaalle pelaajalle ojennettavan kultaisen pallon.

Inter on ilmoittanut, että seuran tavoite on vahvistaa keskikenttäänsä kesänsiirtomarkkinoilla. Joukkue on ensi kaudelle ensimmäistä kertaa kuuteen vuoteen mukana Mestarien liigassa ja joukkue haluaa olla turnauksessa iskukykyinen. Manageri Luciano Spalletti tavoittelee tiedettävästi myös Arturo Vidalia, jos Modric kauppa ei toteudu.

Yksi motiivi Modricin mahdollisessa yllätyssiirrolle voisi olla se, että mies pääsisi Inter-paidassa pelaamaan maajoukkuetovereidensa Ivan Perisicin, Marcelo Brozovicin ja Sime Vrsaljon kanssa. Alla vielä otteita Modricin taikurimaisista otteista. Mitä jälkeä siitä syntyisikään, jos hän pääsisi jakamaan palloa suoraan Mauro Icardin jalkaan?

Muista myös pian alkava Valioliigakausi ja käy liittymässä Veikkaussivujen Fantasy Premier League kimppaan – palkintona pelipaita!

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia