Real Madrid vie Raheem Sterlingin

Mestareiden liigan panna kurittaa Manchester Cityä, ja muut suurseurat alkavan jo ilmaantua haaskalle. Real Madrid on iskenyt silmänsä Raheem Sterlingiin.

Raheem Sterling Manchester City

Manchester City on kaksi vuotta sivussa Mestareiden liigasta, ellei seuran valitus mene läpi urheilun kansainvälisessä vetoomustuomioistuin CAS:sa.

Jos City jää rannalle UCL:stä, niin silloin suuri osa joukkueen maailmantähtistä vaihtaa maisemaa. Uransa huipulla pelaavat maailmantähdet tuskin haluavat potkia parhaita vuosiaan ilman Mestareiden liigan pelejä. Cityn joukkueesta ainakin Kevin de Bruyne, Raheem Sterling, Aymeric Laporte ja Bernardo Silva ovat pelaajia parhaassa iässä, ja pelipaikallaan huippuluokkaa.

City varmasti mielellään rangaistuksen jäädessä voimaan myös aloittaa jälleenrakennuksen. The Sunin arvion mukaan Mestareiden liigan paikan menettäminen maksaa Citylle 170 miljoonaa puntaa kaudessa.

Sterling La Ligaan ja Guardiola Serie A:n peleihin

Manchester Evening News kirjoitti sunnuntaina, että Espanjan jättiseura Real Madrid on valmis maksamaan noin 180 miljoonaa puntaa Cityn vikkelästä Raheem Sterlingistä. Uutisten mukaan City on keskustellut Sterlingin kanssa tämän viikkopalkan nostamisesta jopa 450 000 puntaan, mutta jos seura ei pääse Mestareiden liigaan, niin sillä ei ole varaa moiseen palkkaan. Real Madridilla olisi rahaa maksaa palkat, sekä paikka pelata UCL -futista.

Cityn manageri Pep Guardiola lienee varmasti lähdössä, jos rangaistus jää voimaan. Guardiolan seuraavaksi seuraksi on arveltu niin Torinon jättiläistä Juventusta kuin miehen entisiäkin seuroja Barcelonaa ja Bayern Muncheniä.

Toinen avainhahmo, joka jättänee Etihadin kesällä on Sergio Aguero. City on uutisten mukaan luvannut antaa Agueron lähteä seurasta niin kuin tämä haluaa. Tuskin Valioliigassa on Aguerolle enää mitään uutta voitettavaa. Agueron sopimus päättyy ensi kauden jälkeen, mutta jos Mestareiden liigaa ei ole tarjolla, niin eiköhän Aguero halua lähteä heti.

City varmasti myös myisi Agueron mielellään, että kassaan tulisi edes hiukan rahaa, eikä Valioliigan kaikkien aikojen paras ei-englantilainen maalintekijä lähtisi aivan ilmaiseksi.

Mutkia Cityn matkaan saattaa tulla vielä siitä, että mahdollisesti kaikki pelaajat saisivat halutessaan jättää Cityn ilmaiseksi. Näin totesi useita huippupelaajia ja huippumanagereita edustava lakimies John Mehrzad sanoi hiljattain.

Mehrzadin mukaan City on rikkonut pelaajasopimuksia perusteellisesti, ”trust and conficence” eli luottamus on rikottu, ja se olisi riittävä peruste irtisanoa koko sopimus.

Jos näin kävisi, niin sitten City notkahtaisi kunnolla, ja kestäisi tovi ennen kuin Etihadilla taas pelattaisiin maanosan huippufutista.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia