Real Madridin seuraava manageri on Antonio Conte, sanoo Daily Express

Zizou Zidanelle ei mene juuri nyt hyvin Real Madridin managerina, ja Real on aikaisemmin ollut hätäinen potkujen kanssa. Seuraava ohjaksissa on Conte?

Chelsean nykyinen manageri Antonio Conte on englantilaisen Daily Expressin mukaan Real Madridin ykkösvaihtoehto Zinedine Zidanen korvaajaksi.

Zinedine Zidane on voittanut kahdessa kaudessa Real Madridin kanssa Mestareiden liigan kaksi kertaa, mutta niin kovaa on peli huipulla, että kehnosti sujuneen kuluvan kauden vuoksi Zidanen asema Real Madridissa on pahasti uhattuna. Barcelona on jo kahdeksan pisteen karkumatkalla La Ligan kärjessä, ja jos Real Madrid ei saa kunnon loppukiriä aikaiseksi eikä Champions Leaguessakaan tule menestystä, niin Zizou saattaa joutua kesällä syrjään. Real Madrid on aikaisemminkin antanut potkuja menestyneille mestarimanagereille. Näin on käynyt muun muassa Carlo Ancelottille, Fabio Capellolle ja Jose Mourinholle.

Jalkapallojournalisti Raphael Honigstein on kertonut mielipiteensä Zidanen asemasta Madridissa.

”Managerit ovat saaneet potkuja vähemmästäkin kuin siitä, että joukkue on kahdeksan pistettä Barcelonaa jäljellä. Sellainen on anteeksiantamatonta. Kaikki mitä Zidane on tehnyt aikaisemmin ovat tyystin merkityksetöntä, jos hän ei saa joukkuetta parempaan kuntoon.”

Kakkosvaihtoehto Löw

Espanjalainen Diario Gol -media on kertonut, että Antonio Conte halutaan Santiago Benabeulle, jos Zizou saa potkut. Conte on ollut tällä kaudella ilmeisen tyytymätön elämäänsä Lontoossa. Viime kaudella Chelsea voitti mestaruuden, mutta tällä kaudella se ei tule olemaan mestaruustaistossa. Ja koko syksyn brittilehdissä on ollut juttuja siitä, että Contekin on tyytymätön ja kaipailisi takaisin Italiaan. Conte on vielä joutunut Chelsean omistajan Roman Abramovichin kanssa riitoihin kesän siirtomarkkoinoiden aikana.

Diario Golin mukaan Real Madridin kakkosvaihtoehto uudeksi manageriksi olisi Saksan maajoukkueen Joachim Löw.

Conte ei ole ainoa Chelsean tähti, joka kiinnostaa Real Madridia. Daily Express on myös kertonut, että Real Madrid olisi jo ollut yhteydessä Eden Hazardiin. Real haluaisi Hazardista korvaajan hiipuvalle Cristiano Ronaldolle. Tämänkin uutisen on ensiksi kertonut Diario Gol. Lehden mukaan Real Madrid on jo sitä mieltä, että Ronaldo ei enää palaa huippukuntoonsa, ikä on tehnyt tehtävänsä.