Richardsonilla neljän maalin ilta

Arizona Coyotes voitti Vancouver Canucksit 5-2. Brad Richardson hoiti homman melkein itsekseen, hän teki ottelussa neljä maalia.

Brad Richardson, Arizona Coyotes

Arizona Coyotesin Brad Richardson teki neljä maalia, kun Coyotes voitti Vancouver Canucksin 5-2. Edellisen kerran Coyotesin pelaaja on tehnyt neljä maalia saman illan aikana maaliskuussa 1997, kun Keith Tkatchuk teki saman Chicagoa vastaan.

”Richardson hoiti itse koko matsin”, sanoi Coyotes -laituri Alex Galchenyuk.

Arizonan veskari Darcy Kuemper otti Vancouver -ottelussa 37 torjuntaa, ja Richard Panik sekä Vinnie Hinostroza saivat kumpikin kolme syöttöpistettä.

Richardson teki kaksi ensimmäistä maalia avauserässä. Toisessa erässä hän teki hattutempun valmiiksi, ja sitten vielä Richardson napautti ottelun viimeisen maalin ennen kolmannen erän puoliväliä.

”Hän pelasi loistavan ottelun. Sen jälkeen kun otin tämä työn viime kaudella, niin Richardson on ollut se kaveri, johon olen voinut luottaa jäällä ja muutenkin. Jos joukkue löysäilee, niin hän hoitaa joukkueen kuntoon”, Arizonan valmentaja Rick Tocchet sanoi.

Arizona voitti nyt viidennen ottelun peräkkäin. Hyvä putki on nostanut Coyotesit yhden pisteen päähän villi kortti -paikasta.

Arizona on voittanut kahdeksan ottelua viimeisestä kymmenestä. Se on pelannut tämän kauden aikana muutaman hyvä putken, viiden voiton jaksoja sillä on jo kaksi. Edellinen oli loka-marraskuun vaihteessa. Edellisen kerran Coyotes on pelannut kaksi viiden voiton putkea kaudella 2011-2012, ja silloin se pääsi viimeksi NHL:n pudotuspeleihin.

”Me olemme pelanneet oikein hyvää kiekkoa viime aikoina. Nyt on se aika vuodesta, kun jokainen voitto on tärkeä. Haluamme olla mukana loppuun saakka, ja päästä mukaan pudotuspeleihin. Jokainen ottelu tästä eteenpäin seuraavan parin viikon ajan on meille play offs -ottelu”, Vinnie Hinostroza sanoi.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia