Rick Nash Patrik Laineen rinnalle?

Vaihtuuko #61 paita sinisestä valkoiseen?

Keskisen divisioonan kärkisijalla tasaisesti puksuttava Winnipeg Jets on potentiaalinen Stanley Cup kandidaatti. Joukkue tarvitsee kuitenkin kakkoskenttään Blake Wheelerin ja Bryan Littlen vierelle vahvistusta. Rick Nash voisi istua tähän muottiin täydellisesti, sillä hän pystyy tekemään pisteitä ja mikä tärkeintä, hän on sarjan parhaimpia kahden suunnan pelaajia. Tämä hyödyttäisi Jetsiä, sillä tämän hetkiset hyökkääjät eivät ole  puolustussuuntaan kovinkaan vaikuttavia.

Rick Nash voisi olla potentiaalinen vaihtoehto. En tiedä kuuluuko Winnipeg listalle, jonne Nash haluaisi muuttaa, mutta hän on juuri se kaveri, jota Jets tarvitsee. Tämä on siis vain ehkä ajattelua, Sportsnetin toimittaja Nick Kypreos kertoo.

Nashin taitotaso mahdollistaisi hänen pelaamisensa melkein missä tahansa Jets – ketjussa. Nashin alkukausi on ollut hieman alavireinen, mutta syy löytyy lähinnä Rangersista. Nashilla on silti potentiaalia 20:n maalin kauteen. Jetsissä Nashilla ei olisi paineita että hänen pitäisi olla pisteitä tekevä ykköshyökkääjä.

Jetsillä on tilaa palkkakatossa, mutta New York Rangers ei tule antamaan entistä kapteeniaan pientä korvausta vastaan. Kuluneen kauden 52 ottelua ovat tuottaneet Nashille tehopisteet 15+10.

New York Rangers on Itäisen konferenssin sijalla 11. Seura saa haudata haaveet playoffeihin pääsystä, kun 52 ottelua ovat tuottaneet ainoastaan 17 voittoa ja 55 pistettä. Niin ikään Winnipeg Jets majailee Läntisen konferenssin sijalla 2, kun 52:sta ottelusta on kerätty mukavat 28 voittoa ja 71 pistettä. Siirto Winnipegiin antaisi Nashille mahdollisuudet uran ensimmäiseen Stanley Cupiin.