Robert Helenius yllättäen kehään jo viikonloppuna

Raskaan sarjan ammattilainen Robert Helenius nousee kehään pikakomennuksella. Ottelu brasilialaista Tsunamia vastaan on jo viikonloppuna.

Helenius-nyrkkeily

Nyrkkeilyjätti Robert Helenius ottelee yllättäen jo ensi lauantaina. Entinen raskaan sarjan Euroopan mestari saa vastaansa brasilialaisen Mateus Roberto Osorion. Matsi käydään Viron Narvassa.

Heleniuksen brasilialainen vastus ei ole kovan tason nyrkkeilijä eikä ottelussa ole panoksena mikään mestaruusvyö. Edes erien määrästä ei ole sopimusta vielä matsiviikon tiistaina.

Mateus Roberto Osorio on otellut ammattilaisena 13 kertaa, voittoja on yhdeksän. Brassin lempinimi on Tsunami. Tarkoittaako se nyt sitten sitä, että hän hukuttaa vastustajat vai jääkö mies itse tsunamin alle. Se jää nähtäväksi, mutta kyllä Helenius otteluun varmasti lähtee selvänä suosikkina.

Kohtaaminen on Heleniukselle jonkinlainen välimatsi. Voiton jälkeen Heleniukselle pitäisi taas aueta ottelumahdollisuus USA:ssa.

Uudestaan Amerikkaan

Helenius hävisi heinäkuussa USA:ssa Gerald Washingtonia vastaan tyrmäyksellä kahdeksannessa erässä. Tappio oli kova takaisku.

–Olen katsonut matsin jälkikäteen ja mietin miltä ottelussa tuntui juuri silloin. Huomaan tehneeni teknisiä virheitä. Kun nyrkkeilyssä tekee virheitä, hidastuu, ja nyrkkeilyssä jopa muutamalla sekunnin sadasosalla on merkitystä, Helenius kertoi sponsorinsa PAF:n sivuilla.

Heinäkuun häviö harmittaa Heleniusta.

-Jos olisin voittanut, olisin nyt aivan toisenlaisessa asemassa. Mutta en voi muuttaa tapahtunutta – voin vain vaikuttaa siihen, mitä tulevaisuudessa tapahtuu, Helenius sanoo.

Helenius kertoo myös, että kuluvasta vuodesta oltiin suunniteltu aivan toisenlainen, ja tähtäin on edelleen MM-ottelussa.

Heleniukselle ollaan jo sovittu matsi Yhdysvaltoihin, vielä on vaan epäselvää, että ketä vastaan ja missä. Jopa uusintaottelu Washingtonia vastaan voisi olla mahdollinen.

-Amerikkalaiset pitivät näkemästään viime kesänä ja saimme heiltä Minneapolisin tappion jälkeen sähköpostia, jossa he sanoivat haluavansa nähdä Robertin uudestaan USA:ssa, Heleniuksen valmentaja Johan Lindström kertoo PAF:n sivuilla.

 

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia