Roger Federerin ihmelyönti US Openissa

Roger Federer otti US Openissa Nick Kyrgiosilta pisteen lyömällä pallon niin, että se ei mennyt verkon yli. Kyrgios jäi tuijottamaan suu auki.
Roger Federer US Openissa

Roger Federer löi US Open -tennisturnauksessa pallon Nick Kyrgiosin kenttään, niin että pallo ei mennyt verkon ylitse. Tämä on tenniksessä sallittua, piste Federerille. Kyrgios oli pallon jälkeen äimistynyt, tovi mieheltä meni ihmetellessä, että mitäs ihmettä nyt oikein tapahtui.

Pallossa oli Kyrgiosin syöttövuoro. Palautuksen jälkeen Kyrgios laittoi Federerille hankalan pallon poikkikentän, ja sellaisena, että pomppua ei juuri tullut. Tähän Federer kuitenkin ehti, ja hän löi pallon verkkotolpan ulkopuolelta Kyrgiosin kenttään.

”Se oli ehdottomasti yksi ainutlaatuisimmista”, Federer sanoi ottelun jälkeen uutistoimisto AFP:n mukaan.

”Sen täytyi olla loistavin lyönti tenniksessä”, Kyrgios puolestaan totesi.

Federer sanoi, että tuollaisia lyöntejä ei oikein pääse edes harjoituksissa tekemään.

”Verkkotolpan ohi ei pääse kovin usein lyömään, koska harjoituksissa verkko on leveämmällä ja kenttäalue on kapeampi. Tällaisia lyöntejä voi tapahtua vain isoilla kentillä, joissa kaksinpelissä on omat tolpat nelipelin ’käytävällä.”

Federer voitti ottelun 6-4,6-1, 7-5. 37-vuotias Federer taitaa olla maailman kaikkien aikojen paras pelaaja. Hänellä on voitettuna 20 Grand Slam -turnausta, viimeisimpänä Australian avoimet alkuvuodesta.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia