VIDEO: Juniorimaalivahdilla karmaiseva ilta - Kaksi käsittämätöntä alivoimamaalia ❌

Se päivä oli onneton, vaan nyt se on jo eilinen...

Kelowna rockets goaltender

Elämässä sattuu ja tapahtuu virheitä. Ihan jokaiselle ihmiselle. Urheilijan kohdalla nämä virheet voivat kuitenkin tulla kalliiksi ja muistoiksi jotka vainoavat urheilijaa vielä pitkään. Erityisesti jos kardinaalimunaukset osuvat kohdalle niillä hetkillä, kun taistellaan mestaruuksista ja fanit odottavat sinun loistavan, ei mokaavan.

Kanadassa pelattavassa Western Hockey Leaguessa eli WHL:ssä pelattiin alkuviikosta ensimmäisen kerran 38 vuoteen niin sanottu tiebreaker ottelu jonka lopputuloksen perusteella haettiin joukkuetta, joka selviää supersuositun juniorisarjan pudotuspeleihin. Ottelussa kohtasivat Kamploops Blazers vs. Kelowna Rockets. Vierasjoukkue Rocketsin maalivahdille Roman Basranille tuli ottelusta hyvinkin ikimuistoinen…

Lunasta 100€ bonus!
Pelaa nyt

Ottelun kolmannen erän puolivälin tienoilla Kelowna Rockets pääsi pelaamaan ylivoimaa ja sen turvin hakemaan 2 – 2 tasoitusta Kamploopsia vastaan. Ylivoima ei kuitenkaan mennyt niin sanotusti nappiin, sillä kun joukkueet olivat jälleen tasavahvat, niin tilanne oli 4 – 1 Kamploops Blazerisien hyväksi. Maalit eivät todellakaan olleet alivoimajoukkueen hyvyyttä vaan vieraiden maalivahdin Basranin täydellisten jäätymisten syy.

Kuten yllä olevalta videolta näit, niin Roman Basran syöksi joukkueensa kohti tappiota kahdella isolla virheellä. Kelowna Rockets hävisi ottelun lopulta lukemin 5 -1, mutta tappiota ei voi vierittää kokonaan vasta 17 – vuotiaan maalivahdin piikkiin. Itseasiassa on juuri Basranin ansioita, että keskinkertainen Rockets-lauma selvisi edes pudotuspelien kynnykselle, kun maalivahti pelasi kauden aikana 51 ottelua torjuntaprosentilla 90,6%. Kauden tärkeimpään paikkaan tuli pari virhettä mutta ennen sitä mies oli torjunut 30/32 laukausta. Toivotaan että nuoren miehen ura ei ollut tässä.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia