Ronaldinho loisti futispelissä paraguaylaisessa vankilassa

Ronaldinho dominoi Mestarien liigassa, La Ligassa, jalkapallon MM-kisoissa ja... ...vankilassa!

 

 

Kuvan mahdollinen sisältö: 2 henkilöä

Vankilafutis ei stoppaa koronaviruksen edessä!

Maailman kaikki suuret jalkapallosarjat ovat juuri nyt tauolla mutta muun muassa Turkin liigassa ja vankiloissa nahkakuula liikkuu vielä verkkaisesti jalasta toiseen. Yksi tämän hetken ehdottomasti kuumimmista ja tunnetuimmista vankilafutaajista on Brassi-legenda Ronaldinho!

Väärennetty passi vei Ronaldinhon vankilaan

Urallaan muun muassa FC Barcelonan paidassa loistanut Ronaldinho on juuri nyt kaltereiden takana Paraguayssa Agrupation Especializadassa. 39 – vuotias ex-jalkapalloilija joutui linnaan, kun mies matkusti Brasialiasta Paraguayhin väärennetyllä passilla. Etelä-Amerikka on tunnetusti jalkapalloilun luvattu kehto, joten toki paikallisissa vankiloissakin järjestetään jalkapalloturnauksia eikä entistä Ballon d’Or voittajaa voi pitää erossa niistä karnevaaleista!

Uskomattomat tehot debyytissä

Ronaldinho osallistuikin vankilassa järjestettyyn katufutispeliin ja eiköhän tämä veitikka dominoinut peliä. Ronaldinhon joukkue voitti ottelun lukemin 11 – 2, hymynaama iski ottelussa viisi maalia ja antoi kuusi maaliin johtanutta syöttöä… Entä mitä brassi joukkueineen voitti? 16kg painoisen kokonaisen sian. Yksi maukas voitto Mestarien liigan ja jalkapallon maailmanmestaruuden kylkeen!

Komea kuolletus ja syöttö kantapäällä!

 

Veikkaussivut.com jää seuramaan mielenkiinnolla Ronaldinhon tulevia otteita. Huhujen mukaan miestä uhkaa jopa 6kk vankeustuomio joten tämä ei jääne ainoaksi jalkapallo-otteluksi kiven sisässä.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia