Ronaldo saa pallon nousemaan koskematta siihen!

Taikuutta, mustaa magiaa, voodoota! Supermies Cristiano Ronaldo saa pallon nousemaan maasta koskematta siihen. Hän ampuu rankkarista volleyn!

Cristiano Ronaldo ei ole aivan tavallinen ihminen, hän on supermies ja taikuri. Ronaldo pystyy muiden temppujensa lisäksi ampumaan rankkarin volleynä!

 

 

Real Madrid kukisti keskiviikkona Mestareiden liigassa PSG:n kotonaan 3-1. Ronaldo teki ottelussa kaksi maalia, ja ensimmäinen oli perin kummallinen osuma. Ronaldo ampui rankkarin maaliin niin, että lähestyessään palloa hän sai pallon ilman kosketusta pomppaamaan ilmaan muutaman sentin, niin että osuma palloon oli puhtaampi.

BT Sportin televisiolähetyksessä Ronaldon Manchesterin vuosien joukkuekaveri Rio Ferdinand ei ollut kummissaan vaikka kaikki muut olivat äimän käkenä. Ferdinand vain totesi, että hulluahan tuo on, mutta sitä tapahtui yhtä mittaa ManU:n harjoituksissa. Ronaldo ilmeisesti osaa paukauttaa tukijalkansa niin kovaa ja oikein maahan pallon vieressä, että pallo ottaa tästä pienen pompun. Tai sitten Ronaldo on käynyt futisleirillä Tylypahkanssa.

Ronaldon rankkari PSG-ottelussa oli myös miehen sadas maalia Mestareiden liigassa. Vastaavaan ei ole pystynyt kukaan muu, luonnollisesti.