Ronaldo teki Juventuksen seuraennätyksen

Ronaldo on teräsukko. Muut futaajat alkavat olla 35-vuotiaina eläkepappoja tai jäähdyttelijöitä, mutta Ronaldo paiskoo ennätyksiä huippuliigoissa.

cristiano ronaldo, juventus

Cristiano Ronaldo on ihmemies.

Ronaldo on jo 35-vuotias, mutta silti hän edelleen tekee ennätyksiä. Ronaldosta tuli Juventuksen ennätysmies lauantain vierasottelussa Hellas Veronaa vastaan. Hellas Verona voitti matsin 2-1, ja Ronaldo teki ottelussa Juven ainokaisen.

Maali merkitsi, että Ronaldo on nyt tehnyt kymmenessä perättäisessä Serie A:n ottelussa maalin, eikä kukaan Juventuksen pelaaja ole aikaisemmin pystynyt samaan.

Kova temppu ikääntyvältä Ronaldolta, Juventuksessa on ollut paljon uransa huippuvuosia pelaavia maailmanluokan kärkimiehiä David Trezeguetista Alessandro del Pieroon ja Roberto Baggiosta Roberto Bettegaan. Trezeguet teki aikoinaan Juventuksessa yhdeksän matsin maalintekoputken.

Unibetin kertoimet: Voittaja Serie A 2019/2020

Ronaldo aloitti Verona -ottelussa maalinteon 65. minuutilla paukauttamalla pallon boksin sisältä vasempaan alanurkkaan. Kaiken kaikkiaan Ronaldo on tehnyt tämän kauden Serie A:ssa 20 maalia.

Verona voitti Juventuksen lopulta, kun pelin viime minuuteilla VAR näki Juven puolustuksen tehneen käsivirheen. Seuranneesta rankkarista Veronan Pazzini teki voitto-osuman.

Ronaldo on ollut kovassa kunnossa tällä kaudella, mutta silti hänen ikäänsä kyseenalaistetaan. Bayern Munchenin presidentti Herbert Hainer sanoi hiljattain, että vaikka Ronaldon siirrosta Bayerniin on huhuttu, niin heille Ronaldo on kuitenkin liian vanha.

Ja kun Ronaldolta kysyttiin hänen iästään, niin hän sanoi näin:

”Luulin, että olisin 35-vuotiaana kalastaja Madeiralla. Tämä ei käynyt mielessäni. Halusin olla ammattipelaaja, mutta en koskaan ajatellut, että voittaisin kaiken tämän. Juventus antaa minulle mahdollisuuden voittaa vielä uudestaan.”

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia