Ronaldo vihjailee jättävänsä Real Madridin

Ronaldo lipsautti Mestareiden liigan finaalin jälkeen, että piakkoin hän ilmoittaa jotain suurta. Siirtospekulaatiot alkoivat käydä kuumina, Pariisiin vai Amerikkaan? Vai sittenkin uusi sopimus Realin kanssa?
Ronaldo Kiovan finaalin jälkeen

Cristiano Ronaldo on vihjannut olevansa lähdössä Real Madridista. Mestareiden liigan finaalin jälkeen Ronaldo sanoi paljastavansa tulevaisuuden suunnitelmansa ”seuraavien päivien aikana”. Ronaldo myös puhui Real Madridista menneessä aikamuodossa, ”oli kaunista pelata Real Madridissa”, hän sanoi.

Vielä seuraavana päivänä finaalin jälkeen Ronaldo pysyi kannassaan. Hän myönsi, että ajoitus olisi voinut olla parempi, mutta hän ei kadu sitä mitä sanoi.

”Puhuin, kun ei olisi pitänyt, mutta jotain on tapahtumassa. Ei ollut oikea aika, mutta olin rehellinen. Viikon sisään sanon jotain asiasta, koska fanit ovat aina kannattaneet minua, ja he ovat sydämessäni. En puhu paljon, mutta kun puhun, niin puhun. Selvästikin minulla on jotain sanottavaa. Olen pitänyt tätä sisällä, mutta sitten en pystynyt kontrolloimaan itseäni”, Ronaldo sanoi sunnuntaina finaalin jälkeen.

Ronaldosta tuli Real Madridin finaalivoiton jälkeen ainoa pelaaja, joka on voittanut Mestareiden liigan viisi kertaa. Hän on aikaisemminkin kauden aikana kyseenalaistanut tulevaisuutensa Real Madridissa.

Sellaistakin on jo mainittu, että Ronaldon kommentt olisivat 33-vuotiaan tähden neuvottelutaktiikkaa. Tämän Ronaldo kieltää.

”Tämä on ollut tulossa jo pitkän aikaa. Raha ei ole ongelma. Olen voittanut Mestareiden liigan viidesti, Ballon d’Orsin viidesti. Olin jo historian kirjoissa”, Ronaldo totesi.

Vetomarkkinakin on jo käynyt spekuloimaan Ronaldon seuraavalla seuralla. Vetopuolella ei vielä hätäillä. Unibetin listoilla ylivoimaisesti suurin suosikki Ronaldon ensi kauden seuraksi on Real Madrid, tälle Unibet antaa kertoimeksi 1.10. Kakkossuosikki listalla on PSG kertoimella 5.00, kolmonen on mikä tahansa MLS -seura kertoimella 6.00 ja nelonen on Ronaldon vanha seura Manchester United kertoimella 7.00.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia