Ronaldon komea kassi!

Cristiano Ronaldon piti jo olla mennyt suuruus, mutta Mestareiden liigan ottelusa Torinon illassa hän oli jotain aivan muuta.

Real Madrid murskasi Mestareiden liigassa Juventuksen tämän kotikentällä Torinossa 3-0. Cristiano Ronaldo teki otteluun niin komean maalin, että Juventuksen kannattajatkin yhtyvät aploodeihin.

Ronaldo teki ottelussa kaksi maalia. Avausosuman hän teki jo muutaman minuutin pelin jälkeen. Tälle maalille Juventuksen kannattajat buuasivat äänekkäästi, mutta kun Ronaldo paukautti ottelun toisen osuman komealla saksipotkulla, niin Juven fanitkin nousivat seisomaan ja taputtivat kohteliaasti.

Ronaldon uran on jo sanottu olevan alamäessä, mutta ilmeisesti hän on vielä rautaa oikeissa otteluissa. Maali Juventusta vastaan oli yksi Ronaldon koko uran komeimmista, ja Real Madridin voitto niin vakuuttava, että joukkue nousi samalla koko Mestareiden liigan ykkösuosikiksi.

Juventuksen kannattajien lisäksi muutkin ottelun nähneet olivat vaikuttuneita Ronaldon panoksesta. Realin päävalmentaja Zizou Zidane oli maalin jälkeen kuin ällikällä lyöty. Juven maalinvahti Gigi Buffon antoi nöyrästi ottelun jälkeen Ronaldolle peukut. Juventuksen puolustaja Andrea Barzagli ei voinut saksarimaalin jälkeen muuta kuin kohotella olkapäitään.

Juventus -toppari Giorgio Chiellini oli jo aiemmin sanonut, että Ronaldo on kaikkien aikojen paras futaaja.

”Siitä mitä Ronaldo teki tänään puhutaan vielä vuosikymmeniä. En ole koskaan aiemmin kuullut Juventuksen kannattajien aplodeeraavan vastustajaa. Minulle Ronaldo on kaikkien aikojen paras”, Chiellini sanoi ottelun jälkeen.

Zinedine Zidanekin ylisti Ronaldoa ottelun jälkeen.

”Cristiano Ronaldo on erilainen. Hän on erilainen pelaaja kuin muut, ja hänellä on aina halu tehdä Mestareiden liigassa jotain erikoista,hän ei koskaan lepää. Hänen saksipotkunsa oli huima, mutta silti hän missasi kaksi helpompaa paikkaa. Sellaista jalkapallo on”, Zidane sanoi.

Zidanelta vielä kysyttiin, että kumpi oli komeampi maali, Ronaldon tämäniltainen vai Zidanen huima volley vuoden 2002 Mestareiden liigan finaalissa?

”Ah, minun. Ehdottomasti minun”, Zidane totesi.