Sano Teemu Eino Antero Pukki Malesiassa ääneen ja voit joutua vankilaan!

Suomalaisilla, englantilaisilla ja malesialaisilla on aihetta hymyyn tänä Valioliiga kautena ja kiitos siitä on täysin Teemu Pukin.

Teemu Pukki, Suomi

Siinä missä suomalaiset ovat ylpeänä kotkalaisen Teemu Pukin esityksistä jalkapallokentillä (5 maalia neljässä ottelussa) niin englantilaiset ja malesialaiset hehkuttavat sosiaalisessa mediassa Pukin nimeä eikä pelkästään vain peliesitysten takia.

Ympäri maailmaa urheilufanit jokaisessa urheilulajissa ovat aina väitelleet siitä kuka on kautta aikain lajin paras pelaaja. Koripallossa se voi olla Michael Jordan tai LeBron James. Jalkapallossa yleensä nimet Cristiano Ronaldo, Messi, Pele ja Maradona nousevat esiin. Nyt tähän listaan jalkapallon osalta on viime aikoina lisätty Teemu Pukki. Vaikka kuinka hyvin Pukki on aloittanut Valioliigassa niin miten voi olla mahdollista että sosiaalisessa mediassa tuhannet ihmiset hehkuttavat Pukkia kaikkien aikojen parhaana? Eihän Pukkia nyt voi Messin tai Pelen luokkaan laittaa, eihän?

Vastaus tähän on että eivät fanit Pukkia Messin tai Ronaldon kategoriaan laita vaikka kuinka hyvä hän onkaan. Kyse on Pukin nimestä. Englanniksi ”Greatest of All Time” lyhennetään aina kirjaimiin GOAT. Ja kuinka ollakkaan Pukki on englanniksi ”male GOAT”. Vaikka ei Pukkia kaikkien aikojen parhaana voi pitää niin silti hänen esityksensä ovat nostaneet hänet aivan huippujen luokkaan ainakin tämän kauden osalta.

Pukin nimi nostaa kulmakarvat pystyyn myös toisella puolella maailmaa Malesiassa. Paikalliset jalkapallofanit katsovat innoissaan Norwichin otteluita pelkästään Pukin takia. Tässä Aasian maassa nimittäin sana Pukki tarkoittaa naisten sukuelimiä (Eng. Pussy tai Cunt) Malaijin slangi-kielessä. Mm. Entinen Valioliigan jalkapalloilija Stan Collymore on kertonut joutuneensa hieman vaikeuksiin omassa työpaikassaan sillä hän kommentoi paikalliselle urheilukanavalle Stadium Astrolle juuri Valioliigan pelejä.

Malesiassa on nimittäin laki jossa jos kiroilet tai solvaat toista ihmistä niin siitä voi saada sakkoja tai joutua jopa vankilaan. Huutamalla naisen sukuelimiä kuuluu ehdottomasti tähän kategoriaan jos joku luulee että puhut juuri hänelle. Jos siis katsot Malesiassa Norwichin pelejä ja Teemu Pukki saattaa tehdä maalin, niin älä juhli huutamalla hänen nimeään. Joku voi loukkaantua ja poliisi voi viedä sinut vankilaan.

 

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä