Nyt voit lyödä vetoa Seattlen uuden NHL-seuran nimestä!

NHL laajenee kaudelle 2021-22 Seattleen saadulla joukkueella. KeyArenan remontin pitäisi valmistua vuoteen 2020 mennessä ja Jerry Bruckheimer sekä David Bonderman sijoitusryhmineen ovat antaneet käsirahat NHL:lle. Yli kuudensadantuhannen asukkaan kaupunki alkaa heräilemään ja odottamaan NHL-aikakauden alkua. Mutta yksi kysymys leijuu ilmassa. Miksi kutsumme uutta joukkuetta?
Seattle NHL expansion

Uutisoimme elokuussa kuinka eräs omistajaryhmään kuuluva jäsen on rekistöröinyt joitakin nettidomaineja itselleen. Silloin suurimman suosion sai Kraken, johon liitettiin Titaanien taistelu elokuvasta tuttu lausahdus Release The Kraken. Nettifoorumeilla sekä somessa keskusteltiin lausahduksen sopivan NHL-seuralle hyvin.

Joukkueen nimi ja brändäys on kuitenkin erittäin tärkeä hoitaa hyvin ja harkiten, joten somen mielipide jääköön hieman omaan arvoonsa.

Vedonlyöntiyhtiö Nordicbet tarjoaa mahdollisuuden lyödä aiheesta vetoa. Pidemmittä puheitta tutustumaan 13:een nimivaihtoehtoon. Esittelemme ne kerroin ja sitä myöden todennäköisyys järjestyksessä:

1. Seattle Totems 1.95

WHL:ssä pelasi vuosina 1958-1975 joukkue nimeltä Seattle Totems. He olivat tuolloin lähes aina sarjan kärkikahinoissa ja he voittivat kolme mestaruutta vuosina 1959, 1967 ja 1968. Tälläisen voittavan kulttuurin periytyminen ei olisi huono alku uudelle seuralle. Heidän logo oli perinteitä kunnioittava ja se taipuu myös nykyaikaan. Tämä on todennäköisin nimivaihtoehto.

2. Seattle Emeralds 5.00

Emerald City saa nimensä vihreästä kasvistostaan. Sanotaan, että vihreä on Seattle ja Seattle on vihreä. Vihreä väri olisi uniikki pois lukien Minnesota Wilds ja Dallas Stars, mutta kumpaakaan joukkuetta se ei kuvaa yhtä hyvin kuin se kuvaisi Seattlea.

3. Seattle Rainiers 8.00

Kun puhutaan  Seattlestä, niin mieleen tulee Space Needle ja Rainiersin vuoristot. Se on yksi yhdysvaltojen suurimmista ja jykevimmistä vuoristoista. Seattlessa pelaa myös samanniminen baseball seura.

4. Seattle Sockeyes 8.00

Sockeye salmonia eli suomalaisittain punalohea saa nostettua koko Washingtonin alueelta, joten tästä ei heru paikallispisteitä. Seattlessa pelaa samanniminen Ultimate Frisbeeseura.

5. Seattle Kraken 8.00

Sulje silmäsi ja kuvittele: Smaragdinvihreä kotipaita jossa kultainen mustekala ja teksti ”Release the Kraken!”. Mitä muuta tarvitaan?

6. Seattle Renegades 17.00

Brittiläinen rockbändi? Päässä alkaa soimaan X ambassadors. Olisihan tässä jo maalilaulu sekä Jeep hallilla mainosautona. Tuskin kauheasti muuta.

7. Seattle Sea Lions 23.00

Merileijona saa kielensä rullalle, mutta miten se liittyy NHL:ään? Mistä näitä kaikkia tietää..

8. Seattle Seals 23.00

Tämä olisi retro! Jotkut saattavat muistaa makeat pelipaidat joita vuosina 1967-76 NHL:ssä pelannut California Golden Seals käytti. Söpöt hylkeet tuskin kuitenkaan pelottaisivat vastustajia. Nääh..

9. Seattle Evergreens 29.00

Stanfordin puu voittaisi samantien NHL:n kamalimman maskotin palkinnon. Ei jatkoon.

10. Seattle Whales 29.00

Hartford Whalesin uudelleen syntyminen ja logogin olisi valmiina. Sami Kapanen ja Risto Siltanen ovat pelanneet seurassa. Muuta kerrottavaa siitä ei olekaan.

11. Seattle Cougars 29.00

Taas yksi iso kissa NHL:ään? Miten puumat erottuisivat Floridan panttereista? Tuskin mitenkään. Liian yliopistomainen.

12. Seattle Eagles 29.00

Brändäyksessä alkuperäisyys ja kekseliäisyys on tärkeää. Yhdysvaltojen huippu-urheilussa on jo tarpeeksi kotkia. Eteenpäin siis.

Oho! Ne loppuivatkin siihen. Äänestä kuitenkin suosikkiasi!

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia