Sebastian Aho oli yön ykköstähti!

Sebastian Aho on kuuma pelaaja. Viidessä viime ottelussa Aho on tehnyt tehot 4+3. Viime yön Vegas -voitossa Aho valittiin ykköstähdeksi.

Carolina Hurricanesin Sebastian Aho teki yöllä maalin voitto-ottelussa Las Vegasia vastaan, ja nousi samalla suomalaisten maalipörssissä jaetulle kakkossijalla Coloradon Mikko Rantasen kanssa. Maalinteko-ongelmiensa parissa tuskaileva Winnipegin Patrik Laine on kaksikosta enää kahden maalin päässä.

Sebastian Aho teki maalinsa kolmannen erän alkupuolella. Hän luisteli kiekon kanssa ylös oikeaa laitaa, ja laittoi pienestä kulmasta rystyltä kiekon maaliin. Ahon maali vei tilanteen 4-2:en, loppulukemat ottelussa olivat 5-2.

Aho oli ottelussa muutenkin sen verran hyvä, että hänet valittiin pelin ykköstähdeksi.

 

Carolinan joukkueesta Justin Faulk teki maalin ja antoi maalisyötön. Veskari Petr Mrazek torjui 23 kertaa. Las Vegasin joukkueesta Shea Theodore teki molemmat maalit.

Aho pelasi ottelussa 19.31 minuuttia ja tehotilastossa hän oli kolme maalia plussalla. Aho laukoi ottelussa viisi kertaa.

Carolinan TeuvoTeräväinen pelasi 17.58 minuuttia, laukoi kerran ja tehotilastossa hän jäi maalin miinukselle.

Ahon saldo 51 ottelusta on nyt 23+35, yhteensä 58 tehopistettä. Mikko Rantanen on pistepörssin nelonen lukemilla 23+51=74. Patrik Laineella on 25 maalin lisäksi saldossa yhdeksän syöttöä. Suomalaisten pistepörsissä ovat ennen laitetta Alexander Barkov, Teräväinen ja Mikael Granlund.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia