Setien oli Barcalle vasta neljäs vaihtoehto

Xavi kieltäytyi, Koeman kieltäytyi ja Pochettino kieltäytyi. Kun Barca oli laittanut Valverden pihalle, niin joku piti saada. Ja sisään tuli Setien.

Setien Barcelona

FC Barcelonan päävalmentajan kanssa söhlääminen lirahti lopulta reisille. Seura antoi Ernesto Valverdelle potkut, vaikka mies oli vienyt joukkueen kahdesti perättäin La Ligan mestariksi.

Sen jälkeen Barca joutui tyytymään siihen, että loppukauden joukkuetta manageroi mies nimeltä Quique Setien. Asiantuntijoiden mukaan Setien oli Barcelonalle vasta neljäs vaihtoehto päävalmentajaksi.

Barcelona on tälläkin kaudella hallinnut La Ligaa. Se on sarjakärki, ja Mestareiden liigassakin joukkue on jatkossa. Pudotuspelit alkavat Napolia vastaan. Kaikki näyttäisi olevan melko hyvin, silti Barcelonan seurajohto antoi maanantaina Valverdelle potkut.

Kolme sanoi ei

Futisekspertti Graham Hunterin mukaan kolme ehdokasta ehti kieltäytyä Barcan managerin hommasta ennen kuin entinen Real Betisin manageri Setien palkattiin.

Hunte kertoi Barcelonan seurajohdon hommista hiljattain Sky Sportsilla.

”He lähtivät Qatariin ja yrittivät suostutella Xavin tulemaan manageriksi. Heidän olisi kyllä pitänyt tietää, että Xavi ei juuri nyt pysty tulemaan eikä edes halua tulla.

Sitten he yrittivät saada Ronald Koemanin, mutta hänhän oli jo aikaisemmin kertonut, että ei halua tulla. Koeman on sitä mieltä, että hän vie ensi kesänä Hollannin Euroopan mestariksi.

Sitten Barcelona unohti mitä Mauricio Pochettino aikaisemmin oli sanonut, ja yrittivät saada hänet. Pochettino on sanonut, että hän lähtee mieluummin takaisin Argentiinaan hoitamaan maatilaansa kuin valmentaisi Barcelonaa.”

Hunter toteaa, että onhan Setien Barcelonan tyylinen valmentaja, mutta silti vain neljäs valinta hommaan. Jos Setienkin kanssa joukkue sukeltaa ja jää pokaalit saamatta, niin seurajohdolla on kova paikka katsoa peiliin. Syy on sitten kyllä heidän.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia