Seuraavan 100 miljoonan punnan teinitähti on Jadon Sancho

Jadon Sancho on vasta 18-vuotias, mutta tällä kaudella hän on lyönyt läpi Dortmundissa. Gareth Southgatekin jo kutsui nuoren miehen Kolmen Leijonan matkaan.
Dortmundin Jadon Sancho

Seuraava sadan miljoonan punnan uusi supertähti on 18-vuotias Dortmundissa pelaava englantilainen Jadon Sancho. Brittilehdet ovat kirjoittaneet, että ainakin Manchester United, Arsenal, Liverpool, Chelsea ja Tottenham olisivat Sanchon perässä. Manchester City puuttuu listasta, mutta se johtuu ehkä siitä, että aikaisemmin Sancho oli Man Cityn junioreita. Sancho jätti Cityn vuonna 2017, kun hän halusi enemmän peliaikaa.

 

Sancho on ollut tällä kaudella Dortmundissa suorastaan loistava. Gareth Southgate kutsui hänet jo maajoukkueeseenkin. Alle 17-vuotiaitten maajoukkueessa Sancho voitti Englannin joukkueessa maailmanmestaruuden. Sanchon saldo Dortmundin viimeisissä neljässä ottelussa on ollut 1+5.

 

Dortmund suunnittelee Sanchosta Barcelonaan lähteneen Ousmane Dembelen korvaajaa. Dembelen hinta oli vuonna 2017 120 miljoonaa puntaa, ja jotain samanlaista Dortmund ilmeisesti vaatii myös Sanchosta.

Sancho ei ole järin suuria minuutteja tällä kaudella vielä Dortmundissa pelannut, mutta niin hyvin hän on aikansa käyttänyt, että Southgate ei pystynyt sivuuttamaan teiniä. Englannin tulevat Nations League -ottelut ovat Kroatiaa ja Espanjaa vastaan.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia