Siirtohuhut: Liverpool Kylian Mbappen perässä

Valiolioliigaseura Liverpoolin manageri Jürgen Klopp tekee kaikkensa saadakseen nuoren ranskalasien superpelaajan Kylian Mbappen Anfieldille.

liverpool mbappe klopp

 

Liverpoolin saksalainen manageri Jürgen Klopp on lehtitietojen mukaan kiinnostunut tuomaan nuoren ranskalaisen Kylian Mbappen Merseysidelle. Huhujen mukaan Klopp on soittanut suoraan Mbappen isälle, joka on myös poikansa manageri, ja kosiskellut PSG-pelajaa Valioliigaan.

Maailmanmestari ja yksi Euroopan lahjakkaimmista nuorista pelaajista on iskenyt tällä kaudella 18 maalia Ranskassa ja 5 Mestarien liigassa. Mbappen siirto Monacosta PSG:n riveihin kaksi vuotta sitten oli maailman toiseksi kallein kauppa. Miehen arvoksi siirtosumman arvioitiin vielä vuoden vaihteessa olevan noin 180-190 miljoonaa euroa.

Liverpoolin kassa kunnossa – Mbappen arvo romahtanut koronakriisin vuoksi

Liverpool on pelannut kaksi loistavaa kautta putkeen ja takonut hyviä taloudellisia tuloksia. Joukkue on käyttänyt rahaa siirtoikkunoissa maltillisesti mutta tästä huolimatta vajaa 200 miljoonaa on liikaa Anfieldilla. Koronavirusepidemia on kuitenkin sekoittanut pakkaa sekä hyvässä ja pahassa. Pelaajien arvojen on spekuloitu romahtavan ja seurojen olevan valmis myymään tähtiä alennuksella vaikeissa taloudellisissa tilanteissa. Mbappen nykyarvon on heitetty olevan 35-40€ miljoonaa, joka sopisi kuin nyrkki silmään Liverpoolin pelaajapolitiikkaan. PSG:n taustalla on kuitenkin rahaa ja nuorukaisella on vielä kaksi vuotta nykyistä sopimusta jäljellä. Kaikki riippunee siitä että haluaako Mbappe haastaa itsensä ja osaamisensa Valioliiga-viheriöillä.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia