Siirtohuhut: Valioliigaseuroissa tapahtuu tammikuussa?

Siirtohuhuja siellä, siirtohuhuja täällä!

jalkapallosiirtohuhut

Tammikuu on jo yli puolen välin ja siirtohuhut sen kuin kiihtyvät. Kaikki Valioliigan suurseurat Manchesterin molemmat, Arsenal, Chelsea, Tottenham sekä Liverpool on yhdistetty jälleen lukuisiin pelaajasiirtoihin. Tässä muutama mielenkiintoisin poiminta ennen Valioliigan 23. ottelukierrosta.

Arsenal

Arsenalissa puhaltavat uudet tuulet Mikel Artetan alaisuudessa. Muun muassa jo monta kertaa myyntihuhujen alla ollut Mesut Özil on piristynyt uuden valmentajan alla ja saksalainen sanoo, ettei halua lähteä Lontoosta ennen sopimuksen umpeutumista vuonna 2021.

Arsenalilla on ollut pitkään pientä ongelmaa puolustuspäässä. Artetan onkin huhuttu olevan Manchester City toppari John Stonesin perässä, joka on miehelle tuttu City-pestin myötä. Aikoinaan maailman kallein toppari ei ole missään vaiheessa loistanut City-paidassa.

Özil täynnä uutta peli-iloa?

Tottenham

Jose Mourinho pitää huolen siitä, että Spurs pysyy otsikoissa. Ehkä yksi varmmista huhuista on tällä hetkellä Christian Eriksenin lähtö Lontoosta Inter Milaniin. Lehtitietojen mukaan tanskalainen on hyväksynyt jo henkilökohtaiset ehdot, kauppasumma sen sijaan vielä hiertää seurojen välillä. Inter on tarjonnut 8.5 miljoonaa puntaa, Tottenham haluaa 17 miljoonaa.

Milanon toisesta seurasta AC Milanista taas huhutaan 24 – vuotiasta Krzystof Piatekia Tottenhamiin paikkaamana Harry Kanen poissaoloa. Puolainen taisteli toissa kaudella Serie A:n maalikuninkuudesta mutta on ollut vaisu punamustissa.

Manchester United

Red Devilsiin on jälleen yhdistetty niin monta pelaajaa, että huhuista saisi kirjoitettua romaanin. Mielenkiintoisin tapaus on kuitenkin ehkä seuran oman kasvatin Jesse Lingardin tilanne. 27 – vuotias ei ole syöttänyt tai tehnyt maalia Valioliigassa sitten vuoden 2018 ja seura ei haluaa odottaa ”kukan puhkeamista”. Huhujen mukaan miehen uusi agentti Mino Raiola on tarjonnut Lingardia AS Romalle, Napolille sekä molemmilla milanolaisseuroille mutta kukaan ei ole vielä avannut keskusteluja sen pidemmälle.

Liverpool

Liverpool on noussut muutaman viime vuoden aikana yhdeksi maailman suurimmaksi ja kiinnostavimmaksi joukkueeksi. Seura ei ole ollut suuri tuhlaaja markkinoilla mutta nyt Liverpoolin kerrotaan olevan valmis maksamaan peräti 107 miljoona puntaa Bayern Leverkusenin nuoresta saksalaistähdestä Kai Havertzista. Nuorukaisen perässä on tiettävästi myös Barcelona, Real, Bayern sekä yllätys yllätys ManU. Saksalainen siirtynee kuitenkin uuteen osoitteeseen aikaisintaan kesän siirtoikkunassa.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia